Mi megyünk a Pride-ra. Gyere te is! Miért?

2017. július 02. 10:29

A Pride nemcsak a szexuális kisebbségekről szól, hanem minden marginalizált közösségről, minden kicsúfolt egyénről.

2017. július 02. 10:29
Transindex
Transindex

„A Pride nemcsak a a szexuális kisebbségekről szól, hanem minden marginalizált közösségről, minden kicsúfolt egyénről. Nem véletlen, hogy az LMBTQ szervezetek általában az első sorban állnak akkor, ha valakit jogsérelem ér, és mint ilyen, nekünk is az első sorban kell lennünk.

Nem várhatjuk el a többség toleranciáját, amennyiben mi is intoleránsak vagyunk, a reformokat, a szemléletváltásokat, egymás megértését nekünk kell elkezdenünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. július 03. 17:57
Márai Sándor: „Nem szeretem a homoszexuálisokat; társaságuk… kínos ellenérzéssel tölt el. Nem az ellen van kifogásom, ami számukra a nemi élet megoldási képlete, ez teljesen közömbös, hanem jellemük, lényük ellen, ami torz, beteg, harmóniátlan.”
vanádium
2017. július 03. 15:59
Én is azok közé tartozom aki betiltaná az LMBTQ -k ( röviden melegek ) felvonulását , különösen , hogy a teljesen indokolhatatlan Büszkeség Napjának nevezzék undorító nyilvános tobzódásukat.Mi indokolja a büszkeségüket? Semmi . Az talán , hogy nem tartoznak az átlagos, normális emberek közé? Elnézést a hasonlatért , de a féllábú sem büszke arra , hogy féllábú. Ha már vannak ilyenek , akkor a négy fal között tegyék azt ami természet csúf játéka folytán nekik örömet okoz, de ne botránkoztassanak meg másokat, a többséget.Az meg aljasság részükről , hogy gyereket akarnak nevelni , mire? Arra , hogy a gyerekek az abnormalitást tekintsék normálisnak , azaz utánpótlást neveljenek.
péterx
2017. július 03. 10:18
A Pride nem "kisebbségvédelem" , hanem beteges magamutogatás . A kisebbségeket védjük , szeretettel ...Az összes bajban levő embertársat védjük , szeretettel...
makapaka2
2017. július 03. 08:37
A Pride egy gusztustalan politikai cirkusz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!