Figyelmeztető jelek – nagy bajban a vidéki sajtó

2017. augusztus 10. 10:40

A jelenség tehát már régóta jelen van, ám azért nyomokban, laboratóriumi körülmények között kimutathatóan, de mégiscsak volt vidéki sajtó.

2017. augusztus 10. 10:40
Élő Anita
Válasz.hu

„A budapestiek pedig kérdezhetnék: mi közük hozzá? Ők fővárosi lapokat olvasnak – csakhogy fővárosi lapok nincsenek, csak országosak. Ezeknek pedig egyre kevesebb pénzük van vidéki tudósítói hálózatot fenntartani, ezért egyre fontosabb (lenne) a megyei lapok hírhozó képessége.

Aki veszi a fáradságot, hogy átolvassa ezeket, már évek óta láthatja, hogy a fővárosból szerkesztett egyentartalmat nyomattak, felöntve megyei halálozási hírekkel és kötelező protokollal (avatás, átadás, elfogadás, megszavazás). Következmény: a vidéki Magyarország egyre kevésbé jelenik meg az országos lapokban.

Ez a jelenség tehát már régóta jelen van, ám azért nyomokban, laboratóriumi körülmények között kimutathatóan, de mégiscsak volt vidéki sajtó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2017. augusztus 10. 17:35
Talán ez a baj: "Nagy Bandó: “Megkúrhatnád anyádat szájba tiszai barátom”, így szólt a nagy nemzeti író"
formaegy
2017. augusztus 10. 17:28
Nem ártana feltenni a kérdést, hogy miért is adták el ezeket a lapokat? Az a fránya "vevő hiány"! Borzalmas, hogy az embereknek elegük volt az állandó vergődő, uszító, M.o.-ot taposó, az országot gerincre vágó hazudozó ballibes csürhéből.... Szépen elmaradt a rendelés, a standokon való vétel.... Egyedül a ballibesek vették, azok sem mind... Ők vajon miért nem vették, veszik a saját lapjukat????? Ennyi! Ha annyira féltik a ballibes "sajtószabadságot", akkor miért nem egymás között adják-veszik ezeket a lapokat? Vagy miért nem indítanak újakat?????? Csak nem a hazug ürügygyártása miatt? Ami a vergődés okának hazug "gyártása" mellett még szóba jöhet, hogy a kutya nem olvassa! Miről is beszélünk? Szánalmas vergődő ballib.
kiss.istvan770
2017. augusztus 10. 17:12
Felmérte már valaki, hogy mennyien olvasnak papír alapú újságot? A választók hány százalékára van hatással? Szinte kizárólag a bulvárlapoknak van piaca, az sem befolyásolja a polgárok politikai beállítottságát. A 167 milliárdos SZDSZ-MSZP, Európa rekord rablásból, a Botka - Ceglédi szegedi rablásból, stb. akár lapokat is lehetett volna vásárolni.
írmag
2017. augusztus 10. 16:45
Figyelmébe ajánlanám a szerzőnek, hogy a legkisebb települések polgármesterei által működtetett honlapoknak is van helyi szervezkedésű bolsi beütésű alternatív, vagy ellenséges fóruma. Na ezek az igazi gátjai az összefogásnak, a saját büdösön belül érvényesülők és belterjességből élők által. Ezeket kell falrakenni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!