Varjak a víz fölött

2017. augusztus 03. 08:17

Ha valaki csak a függetlenszabadhaladó sajtót olvasná, azt vélhetné, nem Magyarországon, hanem a harmadik világ valamelyik nyomorgó országában élünk.

2017. augusztus 03. 08:17
Orbán János Dénes
Magyar Idők

„Ha valaki csak a függetlenszabadhaladó sajtót olvasná, azt vélhetné, nem Magyarországon, hanem a harmadik világ valamelyik nyomorgó országában élünk, ahol a diktátor és hadurai bozótvágó késsel üldözik a baloldali törzseket. A gazdaság romokban, szabadrablás folyik, az emberek mélydepressziósok és gyerekek milliói éheznek (ha lenne annyi gyerek, mint amennyi állítólag éhezik, az egekben járna a népszaporulat). (...)

Ez igen, nívó! Csak gratulálni tudok, biztos sok szavazatot szereztek az ellenzéki pártoknak. De a végére tartogattam a győztes passzust, napjaink baloldali újságírásának csúcsteljesítményét: »Szégyellem, de csak azt a hajszálat bírtam nézni, ami Maglione kopasz koponyáján lengedez vagy 10 centi hosszan. Pedig közben azt is elmondta, hogy ez volt minden idők legjobb vébéje.«

A károgás elszáll, és ebből a szövegből csak egy mondat marad fenn, szerzője legnagyobb elkeseredésére. Az utolsó.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2017. augusztus 03. 18:12
"Ha valaki csak a függetlenszabadhaladó sajtót olvasná, azt vélhetné, nem Magyarországon, hanem a harmadik világ valamelyik nyomorgó országában élünk. " Hát igen ez tényleg nagy tévedés. Hiszen Magyarország nem a harmadik világ, hanem a második világ nyomorgó országa. Eritreához, Bangladeshez képest tényleg jó hely. De sajnos mindig van mihez képest. Ezek a telhetetlen, irigy magyarok valamiért, a fene sem érti, hogy miért, de jobban szeretik Ausztriához hasonlítani az országukat, mint a harmadik világhoz. Aki tudja az okát kérem, hogy írja meg!
Eljön érted, és elvisz a zsákjában
2017. augusztus 03. 11:18
Az elvársaknak majd elpattant az ér az agyukban, hogy nem sikerült semmilyen balhéról tudósítani a VB alatt. Maradt a "lengedező hajszál", érdemi mondanivaló híján... :D
balbako_
2017. augusztus 03. 10:05
Ezek a dumák nem itthonra szólnak, mert mindenki tudja, hogy anyagilag hogy áll és 2010 előtt hogyan állt. Ez arra szolgál, hogy alátámassza a a nyugati sajtóban folytatott rágalomkampányt. Ha ez tényleg virágzó ország, akkor Orbán jól teszi a dolgát és netán mások is rákapnak és akkor a nagy liberális EU terv összeomlik. Az amúgy elhülyített nyugati polgár meg eszi. Csakhogy a sikeres úszó VB-n és Győrben megjelentek döbbenten látták ez egy működő élhető ország. Márpedig igencsak sokan voltak!
zakar zoltán béla
2017. augusztus 03. 09:25
Ha egy újságban Bayer, Orbán JD, Alexa, Czakó, Lakatos M., Botond B., ......írásai jelennek meg, az sohasem lesz ÉS még KOVÁCS...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!