Lámpavasat emelget az ellenzék

2017. szeptember 21. 11:58

A Kettős Mérce produkált, az tökéletesen megmutatja a baloldal és véleményformálóinak valódi arcát.

2017. szeptember 21. 11:58
Jeszenszky Zsolt
Jeszenszky Zsolt
Magyar Idők

„Amit a baloldal egyik legkedveltebb, legismertebb, magát nagyon intellektuálisnak tartó, legutóbb épp az olvasókhoz mikroadományokért forduló blogja, a Kettős Mérce produkált, az tökéletesen megmutatja a baloldal és véleményformálóinak valódi arcát.

Az általuk igen viccesnek talált kép önmagáért beszél. A plakátjukra az van ráírva, hogy 2010 óta »nőtt az igény a lámpavasra«. A posztot azóta törölték Facebook-oldalukról, de az internet szerencsére nem felejt. Az internet népe szerint is lámpavasra kell húzni a kormánypárt tagjait, támogatóit, és ki tudja, meddig tart a lista, vajon az összes szavazóját is? Igény, a Kettős Mérce szerint, van rá.

Érdeklődve várom a baloldali politikusok, véleményformálók tiltakozó hullámát, elhatárolódását a fentiektől. Esetleg kérjék vissza a Kettős Mércének fizetett támogatásaikat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 140 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2017. szeptember 22. 13:36
Figyelitek Honjaim! Az echte jobbikosok IS lámpavasban érdekeltek!! Ja és egymással állnak versenyben,ki tud trágárabb lenni! Vona biztos erre prémiumot fizet. Gályáznak is rendesen! Szóval ez már a vég a cukipártnál!!!!
Pinter68
2017. szeptember 21. 23:54
DJ Jessznek hetekkel a történtek és a Mérce bocsánatkérése után sikerült felfedeznie a sztorit. Csak gratulálni lehet ehhez a kivételes újságírói bravúrhoz! :DD
BőröndÖdön
2017. szeptember 21. 22:01
Hallgass inkább az Apádra...
koronaszepe
2017. szeptember 21. 21:34
Dízséjezsi, leszerepeltél végérvényesen a minap, a kiöregedő félben lévő balett táncossal egyetemben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!