Liberálisozva, röhögcsélve gúnyolták ki az Index KFC-ben megvert újságíróját Mészáros Lőrinc tévéjében

2017. október 18. 14:59

És akkor fosszuk is meg ezeket az urakat a kolléga jelzőtől.

2017. október 18. 14:59
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Ugyanis majd két percen keresztül röhögcsélnek az Index megvert újságíróján, Szabó Zoltánon. A vicc szerintük az, hogy Szabó – aki ittas állapotban kérte a panaszkönyvet a Király utcai KFC-ben, majd kidobták, és a biztonsági őr többször megütötte – biztos fasisztákat ment keresni a KFC-be.

Haha.

Ha valaki megnézi a műsort, teljesen egyértelműen kiderül belőle, hogy a 4 embert nem is érdekli, mi történt Szabóval, a részleteit nem is ismerik az esetnek, de jót röhögnek rajta, hisz megverték az »ellenséget«.

(...)

Tehát ennyire telt a Sajtóklub úgynevezett újságíróinak: az ügynek utána se nézve, egy embertársuk, kollégájuk megverése kapcsán sikerült a külleméről kijelentéseket tenni, kétségbe vonni magyarságát, meghamisítani az ügy részleteit, ironikus ideológiai értelmezést adni a sztorinak, és közben eljelentékteleníteni azt, ami vele történt, és kiröhögni.

És akkor fosszuk is meg ezeket az urakat a kolléga jelzőtől. Mert lehet-e újságírónak nevezni azokat, akik egy ügy ismerete nélkül nyilvánítanak negatív véleményt egy megvert emberről, rögtön behúzva a saját politikai oldaluk védelmét, egy olyan ügyben, aminek köze sincs a pártpolitikához?

Hát nem. És lehet sok mindent gondolni Szabó Zoltán esetéről. De egy dolgot nem lehet még csak sugallni sem, hogy megérdemelte, hogy helyes megverni egy embert egy vitában. Hogy az erőszak elfogadható.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DavidBL
2017. október 19. 21:24
Meg is érdemelte. A következő lehet, te leszel, jámborandrás. Büdös, szakállas tróger.
Text adósság
2017. október 19. 16:50
A Hülye média kutató "Az Index szerint felszólalása keretein belül a Médiakutató folyóirat alapítója azt mondta, hogy "Nem biztos, hogy egy kormánnyal nem szimpatizáló újságolvasó számára érdekes, mit írt a néhai Seszták Ágnes vagy a sajnálatos módon még élő Bayer Zsolt"." Valószínű ez a barom is a KFC-be járt zabálni.
1000bocs
2017. október 19. 14:54
Jámbornak pedig csak azt ajánlanám, mint minden balosnak: egyszer az életben az érzelmi bullshit helyett használja a logikáját, akkor talán nem csinál komplett hülyét magából a publikációival.
1000bocs
2017. október 19. 14:34
"De egy dolgot nem lehet még csak sugallni sem, hogy megérdemelte, hogy helyes megverni egy embert egy vitában. " Tipikus ballib bullshit. Miért ne érdemelte volna meg? Ha ittasan bemegy egy helyre, és ittas hülye pöcsként hőzöng, mire kirakják és felszólítják hogy nem nejen vissza, de visszamegy akkor mit kellene vele csinálni? Reggelig azt játszani hogy kirakjuk - visszajön? Vagy rendőrt hívni aki semmit sem tehet, hisz az ittas hülye pöcsként kötözködés nem büntethető? Mi a teendő ha valaki ittasan köcösg, és minden magyarázat ellenére nem vitaképes? Menjünk utána a szintjére, vagy hagyjuk hogy játsza velünk a játékát? Mert ugye ha fizikai kontaktussal nem lehet neki jelezni hogy elég, akkor reggelig mehet a passzív-agresszív terror az ilyen törpéktől. A majom azért kérte ki a panaszkönyvet mert udvariasan megkérték hogy álljon ki a sorból, bazmeg! Azért köcsögözött a felszolgálóval, mert ÁLLÍTÓLAG korábban a héten már mások udvariatlanok voltak vele! Nem ez a felszolgáló, hanem egy másik, de olyan mint ez! Akkor megérdemli, ugye! Hülye felszolgáló, hülye üzletvezető, hülye biztonsági őr! Ebben a történetben mindenki hülye volt, csak az ittas vendég nem?! Mondjuk ezt csak az ittas egyébként indexes hülye állítja, de a többi hülye azonnal neki ad igazat, és médoianyomásra kirúgatják a biztonsági őrt. Bizonyíték nélkül, bemondásra? mert a törpe utálja az izmos kopaszokat? A kisebbrendűségi komplexus, és az hogy ő indexes ehhez elég? Persze hogy a tornából felmentett ballib faszkalapok kiállnak amellett hogy senkit sem szabad felpofozni. Tudjátok miért? Mert akkor büntetlenül a végtelenségig lehetnek köcsögök. Számukra elviselhetetlen az a világ, ahol egy lúzer f@szkalap nem játszhat kedve szerintmások idegein. Nem kérhet ki bármit magának, mert még felpofoznák. Számukra elviselhetetlen az a világ ahol nem a lúzer kis pöcsök vannak a tápláléklánc csúcsán. Úgyhogy kedves hülyéim: de igen. Van az a pont, ahol kijár a pofon. Meg kell dolgozni érte, de nektek ez - a provokálás - nagyon megy. Viszont ha provokálsz, legyél akkor is férfi amikor valaki válaszol a provokációra. Visszatérve az ittas lúzerre. A biztonsági őr úgy járt el, ahogy kell. Csak a kamerát kelett volna kiverni hamarabb a kezéből, és egy pohár kólával leönteni véletlenül. Mert igaz hogy van aki kiprovokálja hogy elmagyarázzák neki miért is ne legyen köcsög - ha a kérlelés nem elég és pofozni kell, ezt az oktatást nem a telefonja kamerája előtt kell elvégezni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!