Veletek indulunk!

2017. október 22. 13:48

Elindulunk, veletek, egy igazságosabb Magyarország felé, és csak remélni tudjuk, rászolgálunk majd, hogy végigkísérjetek minket ezen az úton!

2017. október 22. 13:48
Jámbor András
Jámbor András
Mérce

„4 évvel ezelőtt, amikor összeültünk páran a Bem Mozi kávézójában, hogy van ez a Kettős Mérce blog, és kéne vele valamit kezdeni, valahol a távolban felrémlett a merce.hu lehetősége, de ilyesmiről ott nem is beszéltünk, még csak nem is álmodtunk. Akkor ott arról volt szó, hogy kéne csinálni egy jó blogot, egy baloldali blogot, ami tudna segíteni a körülöttünk lévő mozgalmaknak, és balos, azaz az igazságosság és az egyenlőség értékein alapuló politikai értelmezéseket írni a körülöttünk lévő világról.

Ehhez képest most itt ülünk a Mérce szerkesztőségi irodájában, és ez a cikk már a merce.hu-n jelenik meg.

Ilyenkor kell valami köszönetfélét írni. Mi pedig nem Habony Árpinak, nem valami oligarchának, nem a jóistennek és Orbán Viktornak, hanem csakis Nektek köszönhetjük meg, hogy eljött ez a pillanat. Az elmúlt 2 évben, mióta elindítottuk a Mérce közösségi finanszírozását, több mint 3000 ember adott bele kisebb-nagyobb összeget ebbe a projektbe. És még többen vannak, akik drukkoltak nekünk, vitték a hírünket! Éppen ezért:

Amit itt láttok, az a tiétek. Ezt nem csupán a mi munkánk, hanem a ti támogatásotok építette fel!

(...)

Tehát elindulunk, veletek, egy igazságosabb Magyarország felé, és csak remélni tudjuk, rászolgálunk majd, hogy végigkísérjetek minket ezen az úton!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Text adósság
2017. október 23. 21:17
A Szanyi Tibi bácsi már elindult velünk ÁVHisztánba.
néhai Ch.Pilot
2017. október 23. 15:46
"balos, azaz az igazságosság és az egyenlőség értékein alapuló politikai értelmezéseket írni " Na tessék, hazugsággal kezd egy új blogot!
atila68
2017. október 23. 12:27
Legaljandrás négy év alatt eljutott sehonnan sehova, de legalább talált balekot aki finanszírozza. Legalább a gyerekeidnek könyebb lesz.
Text adósság
2017. október 23. 11:20
"Veletek indulunk " Én megyek szarni. Jössz ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!