Alávaló gyűlöletkeltés

2017. október 22. 13:35

Ez már nem újságírás – ez nem több, mint szándékos félreértés, uszítás és hazudozás. Ezt teszi a hvg és a 24.hu, ezt teszi az Index és a 444, ezt teszi a Kettős Mérce és a Nyugati Fény.

2017. október 22. 13:35
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„A csatolt kép alján olvasható felirat üzenete épp ellenkezője annak, amit a cikk szerzője ki akart fejezni – de ugyan miért probléma ez? A huszonegyedik században nem értelmezni és érvelni kell, hanem minél nagyobbat csúsztatni, a megfelelően kiforgatott tartalmat a kommentelők elé vetni, és bizakodni, hátha lesz a sok vérszomjas troll között egy akkora kretén, aki tényleg megcsapja a Puzsért.

Ez már nem újságírás – ez nem több, mint szándékos félreértés, uszítás és hazudozás. Ezt teszi a hvg és a 24.hu, ezt teszi az Index és a 444, ezt teszi a Kettős Mérce és a Nyugati Fény. A negyvenes-ötvenes évek propagandaújságírása visszatért: ez kifejezetten annak az alávaló gyűlöletkeltésnek a huszonegyegyedik századra hangolt, cinikus újratöltése – semmivel sem különb annál, mint ami a Magyar Időkből meg a Demokratából, a Blikkből meg a Ripostból, az Origóról meg a Pesti Srácokból, vagy akár az uszító kormányzati plakátokról nap mint nap a magyarok pofájába zúdul. Persze ha progresszív gondolkodású baloldali és liberális sajtómunkások forgatják ki a tejeszacskót, az máris rendben van.

Kíváncsi vagyok, meddig nézhetik büntetlenül ennyire sötétnek a saját olvasóikat? Tényleg azt hiszik, hogy a felhasználók többsége majd nem lát át ezen, és nem undorodik meg tőlük? Tényleg azt hiszik, hogy ez újságírás?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 134 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vestergaard
2017. október 24. 12:33
Én nem értem Puzsér őszintének ható meglepettségét. A 444-et eddig úgy ismerte, mint a hiteles újságírás csimborasszóját? Én eleinte vicclapnak hittem, őszintén, de a kommentekből aztán leesett, hogy a liberális internet segglyukáról van szó(csak valamiért kissé spermaszagú...).
nyugalom
2017. október 22. 21:56
Akkor most mindenki -jobb, bal - hazug?
belga
2017. október 22. 21:14
Van némi igaza Puzsérnak. Egyszem gondom az veIe, hogy miIyen piszkosuI nem bírja, ha kritizáIják- de még azt is nehezen, ha nem értenek egyet veIe. Az a stíIus ami iIyenkor eIőtör beIőIe semmiveI nem küIönb annáI, ami eIIen -amúgy jogosan- feIszóIaI.
Kanóc
2017. október 22. 19:54
Tulajdonképpen Szabó és Puzsér közt szinte semmi különbség nincs, mindkettő főállású tróger, magát mindenki másnál különbnek gondoló beképzelt tahó, élszent moralista, félművelt megmondóember. Puzsér se csodálkozzon, ha egyszer jól nyakonbasszák. Bőven megérdemli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!