Cui prodest?

2017. október 27. 07:15

Vajon a 87 éves Soros Györgynek miféle anyagi haszna származnék a Soros-terv megvalósulásából?

2017. október 27. 07:15
Ugró Miklós
Magyar Nemzet

„Mert a Soros-terv legelszomorítóbb, legfájdalmasabb része az, hogy nemcsak Európát akarja tönkretenni, hanem hazánkat is hazavágná a CEU, na meg a TASZ kivételével. Vajon mi okból fenekedik saját szülőhazájára a meglett korú börziáner? Talán nem engedték levélben szavazni? Mindenesetre, annyira haragszik ránk, hogy ha nyélbe ütik a tervét, akkor sok egyéb mellett továbbra sem fejeződik be az M0-s építése, a Pride felvonulóinak fejét levágják, a szexuális zaklatások ügye eltörpül majd az iszlám tömegek erőszaktétele mellett, és még ennél is rettenetesebb dolgok történhetnek, ha nem vagyunk résen. Már csak egyetlen kérdésem marad. Egy spekuláns azért tesz mindent, hogy hasznot húzzon belőle. Vajon a 87 éves Soros Györgynek miféle anyagi haszna származnék a Soros-terv megvalósulásából? Hogyan keres akár egy dollárt is a migránsokon? Mi érdeke fűződik hozzá? Mert azt, hogy a Fidesz-kormánynak mi érdeke fűződik hozzá, pontosan tudjuk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Volo
2017. október 29. 16:42
Kevés dolgot, gyűlölök, de azt, ha valaki hülyének tetteti magát, s álnaívan úgy tesz, mintha nem ismerné azt, akiről, amiről ír, na az nagyon kiborítja a bilit! Gyűlölöm, ha hülyének próbál nézni ez ( is!) a tetű!
Text adósság
2017. október 29. 15:20
Értem én nem származik haszna akkor meg mi a fasznak erőltettek egy haszontalan dolgot.
makapaka2
2017. október 28. 08:57
Soros egy csavar a gépezetben, akik Európa tönkretételében érdekeltek. Sokan pedig elvtelenül, vagy nagyon bután, jó pénzért asszisztálnak ehhez neki.
balbako_
2017. október 28. 07:36
Minden esetre az adócsalás már ült Sorosnál!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!