Lesz újra nácizmus

2017. november 30. 10:22

Tragikus, hogy az európai politika a nácizmustól való félelme miatt nem hajlandó észrevenni a nácizmust.

2017. november 30. 10:22
Kovács Tibor
888

„Az új nácizmus itt van Európában, terjeszkedik és pusztít. Nemcsak életeket, de eddigi életformánkat is. A jelenlegi európai politikai rendszerek ideológiai keretein belül szinte lehetetlen védekezni vele szemben, épp ellenkezőleg az élvez védelmet. A félreértelmezett vallási, etnikai kisebbségekre vonatkozó és szólásszabadsági szabályok között még beszélni sem lehet róla annak kockáztatása nélkül, hogy nácinak, iszlamofóbnak bélyegeznének, amelyek szinte szinonimák.

Tragikus, hogy az európai politika a nácizmustól való félelme miatt nem hajlandó észrevenni a nácizmust. Az a furcsa helyzet állt elő, hogy nácinak nevezhetsz egy férfit, aki szerint a nők nem sakkoznak olyan jól, mint a férfiak, de te válsz nácivá, ha egy magát felsőbbrendűnek tartó, de a nők alacsonyabb rendűségében hívő muszlimot lenácizol. Meglehetősen fanyar fintora lenne a sorsnak, ha épp a nácizmus visszatérésétől való félelem miatt válnánk újra a nácizmus áldozatává. Márpedig ma épp ez a helyzet. A Hitlerrel kapcsolatos történelmi tapasztalat téves értelmezése azt eredményezi, hogy összekeverjük az ellenséget az áldozattal. Nem látjuk, hogy amikor a szabadságjogok nevében védjük a muszlim közösségeket, valójában annak az ideológiának ágyazunk meg, ami hosszabb távon elhozhatja a végső megoldást Európa és ezúttal a németek számára is, de addig is kellemetlen évtizedek elé nézhetünk miatta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biivisz
2017. december 01. 12:58
Ha ez így megy tovább, az új európai holokausztnak - úgy 30-40 év múlva - ismét Németország lesz az epicentruma. Csak a németeknek már nem lesz köze hozzá. Ahogy az országukhoz se ...
luzitanxaver
2017. november 30. 22:45
Igen, "a történelem ismétli önmagát, de sosem ugyanúgy". Ezt a németek képtelenek be- és átlátni és miközben a neonáci fogpiszkálókat gyomlálgatják kényszeresen, nem hajlandóak észrevenni, hogy lassan körbenövi őket az antiszemita erdő.
mokány
2017. november 30. 21:03
A "pribék" szó eredetileg, a török időkben, a törökökkel kollaborálók megnevezésére szolgált.
terra
2017. november 30. 18:17
Endlösung Soros-módra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!