Nemzetárulás újratöltve

2017. november 06. 18:46

Újra itt van. Újra cselekszik. És újra csak kárt okoz. Igen, Gyurcsány Ferencről van szó.

2017. november 06. 18:46
Szikra Levente
Szikra Levente
Reaktor

„Újra itt van. Újra cselekszik. És újra csak kárt okoz. Igen, Gyurcsány Ferencről van szó. Arról az emberről, aki magyarok millióinak szemébe hazudott. Aki saját bevallása szerint is „trükkök százait” vetette be a győzelem érdekében. Aki felelőtlen kormányzásával a tönk szélére vitte az országot.

(...)

Fellépése a legjobb bizonyíték arra, hogy igenis érinti a határon túli magyarokat, hogy az anyaországban kik vannak hatalmon. Igenis nem mindegy nekik, hogy itt kinél van a kormányrúd, mert ha olyan kaparintja meg, akinek a nemzet mit sem számít, akkor nekik befellegzett. A volt miniszterelnök azt állítja, csak azok szóljanak bele, akiket érint. Az ő politikai tevékenysége önmagában támasztja alá, hogy ebbe a kategóriába minden magyar állampolgár beletartozik, éljenek bárhol a világon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rivulus
2017. november 07. 12:03
Az,hogy Gyurcsány hülyeséget beszél nem lep meg.Az viszont igen,hogy ebbôl hír lesz és a magyar társadalom kommentezi, egyálltalán figyelembe veszi az öszödi beszéd után ezt az ugy- nevezett"demokratát"ki kurva országozta de a legszomorúbb, hogy még alázhatta is vezetése alatt a magyarokat akár határon belûl akár azon kivûl...
makapaka2
2017. november 07. 10:15
Gyurcsány, az aljas viselkedés egyik fő képviselője vajon meddig rúghat még labdába Magyarországon?
Ellensúly
2017. november 06. 23:15
Elég jó írás, bár vannak benne ijesztően hamis álmodozó mondatok, mint például ez: „Az elmúlt évek következetes és határozott fellépésének köszönhetően ma az elszakított a területeken pezsgő magyar kulturális élet van.” Nem tudom, ezt honnan veszi a szerző, semmivel sem lett pezsgőbb magyar kulturális élet, sőt a sorvadás sem állt meg. Gyurcsányék kezdeményezése ezzel együtt persze egyszerűen minősíthetetlen.
cutcopy
2017. november 06. 22:56
Gyurcsányt most már lassan meg lehetne fosztani a magyar állampolgárságtól..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!