A migrációoptimista állásponttal való szembehelyezkedés nemzeti ügy!

2017. december 06. 18:04

Legyen egyszer és mindenkorra egyértelmű: a mainstream migrációoptimista európai állásponttal való szembehelyezkedés nem kormányzati, hanem nemzeti ügy!

2017. december 06. 18:04
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Nagyon jó! Földes Andrásnak nem esett jól, hogy kritizáltam a Harari-könyvről szóló összefoglalóját, két nap múlva már benne is voltunk a következő csodás lejárató írásában. 

Kevés volt az idő, ezért megértem, de itt azért sikerült abba a definíciós problematikába belefutni, hogy egy think tank nem egyenlő a civil szervezettel – annak ellenére sem illik ilyet állítani, hogy jól láthatóan nem osztja a migrációkritikus megközelítésünket.

Ami pedig az Intézet szakmai tevékenységét illeti: Majd szólok a külföldi és egyetemi partnereknek, hogy lebuktunk, egyébként pedig szeretettel várom a mai vagy a jövő heti konferenciánkon! 

A honlapon pedig szépen elérhető minden, például az is, hogy kik vagyunk, mit gondolunk, s az utóbbi egy-két hónapban milyen »kormánypárti« fellépéseink voltak (kormánypártiak is voltak persze, de azokat nem kell felsorolni, mindenki tudja): CEU, Friedrich Ebert Stiftung, Republikon, Menedék, Európai Migrációs Hálózat. Emellett két konferencia az NKE-vel, zágrádi, olasz, brüsszeli, prágai, varsói meghívás.

Legyen egyszer és mindenkorra egyértelmű: a mainstream migrációoptimista európai állásponttal való szembehelyezkedés nem kormányzati, hanem nemzeti ügy! A kutatóintézet ennek szellemében dolgozik.”

Az Index cikke itt érhető el. 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. december 07. 15:51
"Fel, fel ti rabjai a földnek ... Csak a fideSZDSZ antik-kommunista maffia !
Mindjárt
2017. december 07. 09:59
Egyik közép-kelet-európai ország se akar migránsokat de csak a cigány csinál pártpropagandát a magyar polgároktól lopott pénzből. Minek ugrálni, ugatni, kiverni a balhét, betakarni az országot Soros plakátokkal és még több milliárdokat költeni arra a konzultációt baromságra? Nem kell migrán. Nem kell migrásns se az EU-tól de azok se kellenek akik tömik a cigány offshores számláit. Az EU nem cseszegeti a szlovákokat pedig ők se migráns-simogatók. A fidesz barmok be is veszik ezt a marhaságot.
Zokni
2017. december 06. 22:44
"...mainstream migrációoptimista európai állásponttal való szembehelyezkedés nem kormányzati, hanem nemzeti ügy! A kutatóintézet ennek szellemében dolgozik." - írja. Itt vitáztam valakivel, hogy az ilyesmi is tudomány. A politológia, történelem... ilyesmi. Erre jön ez a balfácán, és rám cáfol. Hát milyen tudós az, amelyik a végeredményt tekinti kiindulópontnak? Hogy előre eldönti egy népmozgalmi jelenség természetét, vagyis végső soron egy nemzetet veszélyeztet-e, vagy csak egy politikai klikk használja fel ócska kis önös erdekei érvényesítéséhez.
balsors
2017. december 06. 21:24
Nem ide jönnek meg egyébként sincs kvóta, csak pár ezret kell befogadni, felső határ nélkül automatice. Egyenes jellem beszédemben má elmondtam a buta néépneeek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!