Nincs helye az adófizetők pénzéből Magyarországon a botrányhős, szélsőjobboldali amerikai újságírónak!

2017. december 28. 18:13

Hasonló emberek meghívása jól bizonyítja milyen eszméket tart szem előtt a Fidesz-kormány: Orosz-függés, nyugat-ellenesség, az európai együttműködések szétverése, államkapitalizmus, nőellenesség

2017. december 28. 18:13
Hajdu Nóra
Együtt

„Európa jövője címmel rendez a magyar kormány konferenciát január közepén. A mérce.hu most arról számolt be, hogy a háromnapos esemény nyitóelőadását az a Milo Yiannopoulos tartja, akit pedofíliáról szóló megjegyzései miatt tettek ki a Breitbart nevű amerikai szélsőjobboldali laptól. 

Hajdu Nóra, az Együtt alelnöke felháborítónak tartja, hogy a Fidesz-kormány a magyar adófizetők pénzéből rendezett konferenciára a botrányos kijelentéseiről ismert, szélsőjobboldali Milo Yiannopoulost is meghívta. Az amerikai újságíróhoz hasonló emberek meghívása jól bizonyítja milyen eszméket tart szem előtt a Fidesz-kormány: Orosz-függés, nyugat-ellenesség, az európai együttműködések szétverése, államkapitalizmus, nőellenesség. Ráadásul a publicista fő feladatának a feministák, a baloldaliak, az emberi jogi aktivisták elleni küzdelmet tekintette újságíróként.

Hajdu Nóra felszólítja a konferencia szervezőit, hogy azonnal vonják vissza Milo Yiannopoulos meghívását és olyan előadókat kérjenek fel, akik a közös euro-atlanti értékeinket vallják. ”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelikánkutyája
2017. december 29. 23:21
"Hajdu Nóra felszólítja a konferencia szervezőit, hogy azonnal vonják vissza Milo Yiannopoulos meghívását" - gondolom teszi mindezt a "szólásszabadság", a "másság tisztelete", a "tolerancia", "szellemi függetlenség" stb. jegyében. Akárki is legyen ez a Milo. De ki az a Hajdú Nóra? És miként zagyválódik ide az "Orosz-függés, nyugat-ellenesség, az európai együttműködések szétverése, államkapitalizmus, nőellenesség"?
justiceforhungary
2017. december 29. 22:13
Szeretnél a helyében lenni annak az anyának akinek a lányát tegnap egy alig egy éve menedéket kérő, magát 15 évesek hazudó afgán migráns halálra késelte egy DM boltban , Kaldenben (Németország) ?
Libakergető
2017. december 29. 10:44
Nyaf-nyaf! Csak kérdezem okoska, csak szélsőbalos újságíró jöhet? Csak, hogy a klasszikusokat idézzem: "elmész te a picsába!" -Torrente :)
fogd a pénzt és kuss
2017. december 29. 10:28
hp
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!