Zseni vagyok

2018. január 06. 14:30

A demokraták meg az álhírterjesztő mainstream média emberei az elmeállapotomról meg az intelligenciámról visítoznak.

2018. január 06. 14:30
Donald Trump
Twitter

„Most, hogy az oroszokkal való összejátszás híresztelése egy évnyi alapos vizsgálat után az amerikai nyilvánosság totális megvezetésének bizonyult, a demokraták és az ölebeik, az álhírterjesztő mainstream média emberei előrántják a Ronald Reagan ellen alkalmazott régi trükköt, és az elmeállapotomról meg az intelligenciámról visítoznak. Valójában egész életemben a két legnagyobb erősségem a szellemi stabilitásom és az volt, hogy nagyon okos vagyok. Tisztességtelen Hillary Clinton is bőszen próbálta kijátszani ezeket a kártyákat, és mint mindenki tudja, csúnyán megbukott. Egy NAGYON sikeres üzletemberből top tévésztárrá, majd (első próbálkozásra) az Egyesült Államok elnökévé lettem. Azt hiszem, ez bizonyítja, hogy nem okos, hanem egyenesen zseni vagyok... egy nagyon is stabil zseni!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VakzKommondor
2018. január 08. 21:59
Hűha, ezek már nemet szilárdi magasságok.
Zokni
2018. január 07. 17:25
"Zseni vagyok" - mondja. Örvendek. Kovács
pemete jakab
2018. január 07. 14:31
"Szórakoztató faszi..." Lenne, ha nem ő lenne a világ egyik legerősebb országának az első embere. Így inkább aggasztó.
noMores
2018. január 07. 00:46
55 lajkot kapott ez a taho. Congrats.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!