El a kezekkel a gyerekeinktől!

2018. január 15. 10:24

Egyetértek néhány olvasó felháborodásával, tiltsuk be a Kincskereső kisködmönt, mert bányába járnak az idióták, holott az életveszélyes!

2018. január 15. 10:24
Lackfi János
Facebook

„El a kezekkel a gyerekeinktől!

KIÁLTVÁNY

Úristen, gyerekek! Gyanútlanul lapozgatok egy tankönyvet, mert azt remélem, toleranciára, szeretetre nevelő művek tárulnak majd elém. Erre mit látnak guvadó szemeim? »Tiszta szívvel betörök, ha kell, embert is ölök«. Na, azt a beteges, sötét véglényt, aki ilyeneket leír, azt is a vonat elé kéne lökni! Elképzelem a felnőtté érés gondjaival küszködő, hiperérzékeny kamaszainkat, milyen hatással lesz rájuk ez a szennyirodalom! Ártatlan embervér fog folyni, és mindezt a gátlástalan haszonelvtől vezérelt tankönyvírók számlájára írhatjuk. 

Huszonegyedik század, bravó! Már abból is elegem volt, hogy valami Dosztojevszkij öregasszonyok kiirtására uszít minden szociális érzékenység nélkül! Swift meg ír gyerekek fogyasztására, hogy akadna torkán a csecsemőgirosz! Arany (szándékos rosszindulatból?) elfelejtette megemlíteni, hogy kiskorúak ne babráljanak malomkővel, mert rájuk dőlhet! Cervantes pedig fütyül rá, hogy szellemileg kevésbé érettek esetleg kipróbálják a trükkjeit, és konyhakéssel böködik a ventillátort. 

Egyetértek néhány olvasó felháborodásával, tiltsuk be a Kincskereső kisködmönt, mert bányába járnak az idióták, holott az életveszélyes! A Pál utcai fiúk homokbombákkal dobálóznak, aki elolvassa ezt a borzalmat, jeges tóban kap majd tüdőgyulladást, indexre a könyvvel! A Tüskevár merő halkínzás, civilizált ember ettől csak okádik. Ja, és az a mocsok Kőszívű, ahol a szabadság nevében folyton lövöldöznek!!! Ez megmagyarázza, honnan veszik a sorozatgyilkos kisdiákok az ötleteket.

Különben én elfogadó vagyok, felőlem aki ekkora nyomoronc, és tényleg nincs jobb dolga, írja meg, hogy öl meg rabol és még lelkifurkája sincsen, csak tegye ezt valami három ember olvasta, alternatív irodalmi folyóiratban, de semmiképp ne tankönyvben. Hát normálisak ezek? Hát van ennél lejjebb? 

Te is tégy a gyűlölet ellen, te rohadék!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2018. január 16. 15:57
"..Tiszta szívvel betörök, ha kell, embert is ölök«. Na, azt a beteges, sötét véglényt, aki ilyeneket leír, azt is a vonat elé kéne lökni! " És még van pofája aláírni annak a GYŰLÖLETSZITÓ embermaradvány f..szfejnek a nevét--valami József Attilának vagy Ambrus Attilának vagy mi a túrónak hívják azt a viszkis kapcabetyár gazember rablógyilkost, aki ilyen szörnyűségeket papírravet. No, ez a mentalitás vezet egyenest a HOLOKAUSZTHOZ, az ilyen "Józsefek" vagy mi a lóf..ok írják föl a kapu fölé, hogy "Arbeit macht frei"--mint tuggyuk.Az ilyen gyűlöletkeltő grafomán patkányemberek, mint az a józsefattila nevű senkiházi gyűlöletkeltő nagymester. TOTÁL ANTISZEMITISZMUS, A JÓZLÉS ÉS A SZELID NYUGAT EURÓPAI KULTÚRMENTALITÁS LEGKISEBB MERADVÁNYA NÉLKÜL. Ki köll irtani az ilyeneknek még az írmagját is, ezeket az attilajózsef féle aljas gyűlöletkeltőket a normál liberális kultúrvilág civilizációjából.....ugye.
annamanna
2018. január 16. 02:26
Van még, aki olvas könyveket? Komolyan kérdezem. Szerintem teljesen fölösleges aggódni a regények mentális terhelése miatt. https://www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvk "Jó de b*sszátok meg, azért legalább egy kérdésre lehet valamit válaszolni.... Csehország tengere? komolyan? mi történik a tollal ha leejted a holdon? lebeg? tényleg? Második világháború? semmi? vagy nem tudod milyen feszültség, mert lehet hogy hülye a kérdés, de egy tipped van-e rá? nincs? tudsz egy számot mondani 1 és 3 között? nem? .... meg lehet próbálni magyarázni, hogy korán reggel volt, és leblokkolnak a kamera előtt, meg váratlan a kérdés, de aztak*rva ennyi hülye ember nincs... Ez a jövő csodás generációja? aki majd később eltartja a mai dolgozókat és építi a...a...mit?"
1istvan
2018. január 15. 13:54
ha más haszna a sipítozásnak nincs, legalább tömegek olvassák a verseket :-D :-D
tango47
2018. január 15. 13:15
Azért arra is kíváncsi lennék, hogy ma, ha tesztlapként kellene kitölteniük ezt az írást, hány százalék tudná, hogy kikről, mikről van benne szó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!