A vagyonom felelősséget jelent

2018. április 10. 19:34

Magyarország nemzeti érdeke az, hogy a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió kormánykritikus, hazafias és színvonalas orgánumok maradjanak.

2018. április 10. 19:34
Ungár Péter
Ungár Péter
Facebook

„»Hogy Magyarország magyar ország maradjon.« Pethő Sándor, 1938

Magyarország nemzeti érdeke az, hogy a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió kormánykritikus, hazafias és színvonalas orgánumok maradjanak, hogy megmaradjanak, és ezzel szolgálják a nemzeti közösségünket. A vagyon, amit örököltem felelősséget jelent, hogy úgy használjam, hogy abból a nemzet egésze hasznosul. Ezért a mai nap ajánlatot tettem a Magyar Nemzet, a Heti Válasz és a Lánchíd Rádió megvételére és fönntartására. A tárgyalások lezárásig nem fogok nyilatkozni, csak azok befejezését követően.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
villogókékfog
2018. április 11. 17:11
Aha, hogyha egy ellenzéki parlamenti képviselő "bevásárolgat" médiabirodalmat az a sajtószabadság diadala. Hogyha egy fideszes politikus macisajtot vesz, akkor összeül az ensz bt.
Steppenwolf
2018. április 11. 14:15
Ha valamit sajnálok a Simicska-féle médiaportfólióból, az a Heti Válasz/Válasz.hu. Nem tudom, van-e Magyarországon még józanabb, kiegyensúlyozottabb médium, ami legalább látszatra ennyire egyforma távolságra állna minden politikai erőtől.
Vakfolt
2018. április 11. 13:57
Kormánykritikus, hazafias és színvonalas .. de sajnos a háromból csak kettőt tudunk egyszerre vállalni.
ÁrPi
2018. április 11. 09:28
Ma miről beszél Schiffer András? Bocsánat Uraim, tegnap óta ezzel az Ungár Péter féle vételi ajánlattal mi történt??? Schiffer mit nem tud vagy mit tud erről az opcióról???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!