Válldobás

2018. május 28. 07:14

Az a madridi hentes, az a Ramos kicsinálta a kedvencünket.

2018. május 28. 07:14
Ch. Gáll András
Magyar Idők

„Dávid Góliát, Nemecsek a Pásztorok, a parányi Finnország a szovjet monstrum ellen a téli háborúban. Hát persze, hogy Dávidnak, Nemecseknek, a finneknek drukkolunk, és nem sejtjük, hogy minden idők legkülönösebb, legabszurdabb BL-döntőjének leszünk szemtanúi.

Felgyorsul a pulzusunk, ahogy a varázslatos Szalah-val az élen egyik látványos Pool-támadás gördül a másik után a béna óriás kapuja felé.

És akkor fél óra múltán megtörik a varázs. Szalah és Sergio Ramos karja egymásba fonódik, a világ (egyik) legjobb csatára és talán legnagyszerűbb védője a gravitáció erejének engedelmeskedve zuhanni kezd a kijevi Olimpiai Stadion (tényleg csak zárójeles megjegyzés: amikor 1923-ban az előd megépült, Trockij Vörös Stadion volt a neve…) gyepszőnyege felé, és mivel az andalúz nem engedi el az egyiptomi karját, sőt talán még mintha csavarna is rajta egyet, olyan az egész, akár egy válldobás, menthetetlenül odavágódnak a talajhoz.
Szalah válla felmondja a szolgálatot, letámogatják a kis egyiptomit, nemcsak a BL-döntő, de talán a vb-je is odavan.

Attól kezdve csak egy csapat van a pályán, Karius kapus két hatalmas potyát ajándékoz a spanyoloknak, a vége 3-1, mi meg csendben vagy hangosan átkozódunk, hogy az a madridi hentes, az a Ramos kicsinálta a kedvencünket, meg hogy miként lehet ekkora malaca már megint a Madridnak, hogy Karius… És hogy nincs igazság ezen a földön, hogy Zidane a szerencse fia, hogy a nagyanyám is BL-t nyerne ezzel a kerettel…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
u.cserkész
2018. május 29. 12:22
Tippmixen nagyobb összeget tettem a Realra, mert ezt a csapatot tartottam nyerőnek. Bejött!
kozmosz
2018. május 29. 12:07
Ramost el kellene tiltani a focitól. Nem ezért az esetért, hanem az egész eddigi pályafutásáért. Egy aljas hentes volt mindig is.
Onurisz
2018. május 28. 16:10
Szimpatikus, de azért ez a Liverpool még nem olyan, mint Dalglishé és Gerrardé. A sérülésnél pedig nem volt semmi befogás meg csavarás. Szalah teljes erejéből nyomta kifelé Ramost, miután az belépett elé, és azért esett ekkorát, mert Ramos, miután belepöckölt a labdába és látta, hogy az Iscoé lesz, engedett Szalah nyomásának és a földre estek. Ramos óvatosan letette a két kezét, Szalaht pedig a saját lendülete vitte és felbuktatta. Tessék kikockázni. Egyébként nem értem, mitől lett a Real hirtelen ilyen ellenszenves sokaknak. Kétségtelen, hogy a Juventus nagyot játszott Madridban, de Torinóban pedig a Real, s otthon is nagyon nyomtak a végén. Buffont kedveljük, de nem volt igaza, azt a 11-est meg kellett adni. Zidane pedig tud valamit, mert idén jobb volt a Barcelona, mégis ők nyerték a BL-t.
Edvind Johnsson3.0
2018. május 28. 13:46
Hatalmas fazon ez a Ramos, még csak el sem tiltják, a Real pedig újra a mennybe ment. Ha gyerekkorában a birkózást választja, akár még olimpiai bajnok is lehetett volna belőle. Ügyes, mondaná Kohn bácsi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!