Messi és a zsidók

2018. június 06. 11:31

Argentína kitömte volna az elnyomó Izraelt, Messi rúgott volna egy mesterhármast a gyarmatosító zsidóknak, hálából a palesztinok elégették volna a mezét.

2018. június 06. 11:31
Gomperz Tamás
HVG

„Ehhez képest a Barca rajongói oldalán tegnapelőtt az a hír jelent meg, hogy a Palesztin Labdarúgó-szövetség elnöke az izraeli meccs bojkottjára szólította fel az argentinok kapitányát. Jibril Rajoub a következőt nyilatkozta: »Messi a béke és a szeretet szimbóluma. Arra kérjük őt, hogy ne lépjen pályára Izrael ellen. Ha mégis játszana, mindenki égesse el a mezét. Ha mégis játszana, kampányt fogunk indítani az Argentin Szövetség ellen. Messinek nagyon sok rajongója van az arab és muszlim világban, mindenkit arra kérünk, hogy égesse el a mezét, a posztereit és mindent, ami vele kapcsolatos, ha pályára lép.«

Tehát elégették volna a béke és szeretet szimbólumának mezét és mindent, ami vele kapcsolatos, pusztán azért, mert egy politikailag nem preferált országban pályára lép. Amely egyébként éppen úgy tagja az ENSZ-nek és a FIFA-nak mint Kínától Törökországon át Spanyolországig számos, a kisebbségek nemzeti önrendelkezését elutasító állam, amelyek focistáit nem szokás bojkottálni.

Könyvek, mezek, poszterek rituális elégetése ritkán tekinthető a béke és a szeretet megnyilvánulásának, de ebben az esetben igazán morbid reakció lett volna. Argentína feltehetően kitömte volna az elnyomó Izraelt, Messi rúgott volna egy mesterhármast a gyarmatosító zsidóknak, hálából a palesztinok elégették volna a mezét. Ahelyett, hogy a nevét skandálták és rakétát neveztek volna el róla.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
a hun
2018. június 06. 21:02
(((Gomperz)))
elcomandante
2018. június 06. 19:19
Gomperz uram, remélem, nem akarja egy kalap alá venni a cionista Izraelnek a palesztinok ellen elkövetett tömeggyilkosságait például Spanyolország ( valóban intoleráns és méltatlan) katalóniai "viselkedésével"? Önök Gázában egy valódi koncentrációs táborba zárták a földjükről elűzött és kifosztott palesztin őslakosságot. És vajon Önök örültek-e volna annak, ha annak idején mondjuk a nagyszerű olasz labdarúgó-válogatott el kívánt volna látogatni Bergen-Belsenbe, hogy igen barátságos meccset játsszon az SS -legényekkel? Valószínűleg Önök sem méltányolták volna ezt a szép sportbarátságot, és ha módjukban állt volna, bizonyára igyekeztek volna annak létrejöttét megakadályozni. Teljesen jogosan, noha az olasz válogatott valószínűleg kitömte volna az SS-válogatottat, és a legendás Piola valószínűleg lőtt volna nekik egy mesterhármast.
Öreg
2018. június 06. 13:42
Az index utalt cikke nem titkolt antiszemitizmus!
communistmandiner
2018. június 06. 13:18
kell nekik a magyar gyerekek elől a pénz. David Lau, Habony Árpy,Andy Vajna,Orbán geci
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!