A két Orbán

2018. július 30. 13:36

A show-t egyértelműen Orbán Gáspár vitte el. Egyedül rajta látszott, hogy hisz abban, amiről beszél.

2018. július 30. 13:36
Gomperz Tamás
HVG

„Mindössze annyit jegyezzünk fel, hogy az elmondottak alapján a kormányfő stratégiai fontosságúnak tartja a jövő évi európai választást, ami teljesen érthető, hiszen a kontinens legzüllöttebb politikai formációja címét magának kiharcoló Európai Néppárt addig kompromittálja magát a Fidesszel, amíg a frakcióban jelentős részt tesz ki a magyar kontingens.

Így is túl sokáig időztünk a magyar egészségügy & futball felvirágoztatójának eszmefuttatása körül, inkább térjünk rá a rendezvény legérdekesebb részére, ami még véletlenül sem a kulturális lebensraum különböző szereplőinek belvitája volt arról, hogy a kisebbrendűségi érzéstől indokolt módon szenvedő feltörekvők közül ki számlázhat szeptembertől 230 ezer plusz áfáért, és főleg kinek.

A show-t egyértelműen Orbán Gáspár vitte el, aki evangelizációs előadást tartott vallási mozgalmának képviselőjeként. Egyedül rajta látszott, hogy hisz abban, amiről beszél. Ez mindenképp különlegesnek számít abban a közegben, ahol a kereszténység alatt helikopteres rénszarvasvadászatot és szilikoncicis instagram szelfiket értenek.

Talán még a legmegveszekedettebb ellenzéki szavazó szívét is a sajnálat érzése töltötte ki a káröröm helyett, amikor közölte, hogy jobban szereti az apját, amióta megismerkedett Jézussal. Akiről mondott egyebeket is.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
becike4
2018. július 30. 18:17
Ha valakinek Jézus személyes ismertsége kell,hogy szeresse apját,ott baj van az apával,vagy a gyerekkel.Esetleg mindkettővel.
Marula
2018. július 30. 16:15
A hvg e heti vergődését halhattuk...
46providence
2018. július 30. 15:22
2o46-ban lennék 1oo éves,haladó baloldal,jobb má félni,akkó a nép 4/4-el Gáspár urat választja miniszterelnökké.
balbako_
2018. július 30. 15:21
Ennyit értett meg a kis liberális agyával két előadásból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!