Behódolt az ellenzék őfelségének

2018. július 27. 16:16

Már az ellenzékiség látszatát sem akarják fenntartani.

2018. július 27. 16:16
nickgrabowszki
B1

„Nemcsak behódoltak, már az ellenzékiség látszatát sem akarják fenntartani.

Ezért mennek el Tusnádfürdőre az LMP és a Jobbik után a szocialisták is. A Tusványos voltaképpen 2 rendezvény: egy Fidesz-tábor és esténként egy fesztivál az erdélyieknek. Valamint ettől egyáltalán nem függetlenül, az utóbbi 8 évben a NER-elit éves-rendes seregszemléjévé vált. Csányi Sándortól és Hernádi Zsolttól Kubatov Gáboron át Németh Szilárdig és a kormánypropaganda vezetőiig mindenki ott mulat. Aki nincs ott, az nem is számít, és számon tartják ki van ott, meg ki nincs.

Aki elhiszi, hogy Molnár Zsolt és a szocialisták azért utaznak 800 kilométert, hogy a helyi ifjúsági szervezetekkel találkozzanak, az talán még a húsvéti nyusziban is hisz. Mintha nem tudnának máshol és máskor találkozni. Mintha egyáltalán számítana valamit az ellenzék jelenlegi helyzetében a külföldi ifjúsági szervezetekkel való találkozó. Mintha lenne bármi esélyük az erdélyi magyaroknál. (Kelemen Hunor februárban már felvilágosította őket erről.)

Az egyetlen esélyük a magyarországi magyaroknál lehetne. Vagy lehetett volna, ha nem kompromittálják magukat a fizetésemelés pénzért történő megszavazásával és a tusnádfürdői vizittel is. (És az mindegy, hogy részt vesznek-e nyilvános fórumokon. Nem a kempingben dőlnek el a dolgok, hanem az Olt túlpartján, a szállodákban.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balsors
2018. július 29. 10:31
Gyuritallérokból többre is futhatná.
catalina9
2018. július 28. 12:01
Behódolt az ellenzék őfelségének...Soros Györgynek
formaegy
2018. július 28. 09:06
Meg lennék lepve ha ezt nem Gyurcsány írta volna. Gyurcsány ajánlhatnád Juncernek is, hogy az elvonót válassza, mint te. Onnan is tud pofázni. Amúgy szerintem sokan összepisilték magukat a röhögéstől tegnap este amikor Vadai megint megbuktatta a Fideszt a közelgő választásokon.)))) Pl. olyan főpolgármestert állítanak, aki nem is akárhogy fog nyerni.))) Kérdezte a m.v, hogy megnevezné? - Vadai elkezdett blablázni, miközben azt követelték, hogy a Fidesz végre döntsön, hogy indítja-e Tarlóst vagy sem, mert az embereknek illő lenne tudni ennyi idővel a választások előtt. /értelme a nagyívű beszélgetésnek))))/ Nézzétek meg a tegnapi ATV műsort ha nevetni akartok. Természetesen a hatalmas támogatottsággal rendelkező Pm-es IQ bajnok is ott volt. /Tordai Bence/)))) Sajnálom, hogy Gy. Németh Erzsébet nem volt jelen, mert emelte volna a műsor színvonalát.))))))) Lassan jobb, mint Vadai.)))) http://www.atv.hu/videok/video-20180727-a-nap-hire-simon-andrassal-2018-07-27 Az is vitte a pálmát amikor Simon a szavazat állásáról beszélt.)))) /csak azt nem veszi figyelembe, hogy akinek egy kis esze is van, az nem foglalkozik ilyen hülyeséggel - inkább a betelefonálós emberkék akik ilyenkor a világmegváltó szerepben tündökölnek)))))/ Nézzétek meg, érdemes. Ilyen hiteles, és "magas szintű" az ATV eme műsora, "magas szintű" vendégeivel.)))))))
Nannyó
2018. július 28. 08:01
A szocik nem mentek el Tusnádra. Ostobák...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!