Kiderült, hogy tényleg döbbenetes a ballib médiatúlsúly

2018. augusztus 04. 10:28

A Fidesz szellemileg hontalanná tette a jobboldali, konzervatív értékeket valló magyarok tömegét.

2018. augusztus 04. 10:28
Földes András
Index

„Sajnos néhány médiatermék esetében a saját vezetőik is tehetnek a helyzetről: a párt támogatása, az állami hirdetések csordogálása ugyanis elaltatta a piacgazdasági reflexeket, és így sokkal könnyebben ki lehetett rántani alóluk a szőnyeget. A piacban bízó függetlenekkel éppen ezért nehezebb a helyzet.

A lényeg mégis az: A Fidesz szellemileg hontalanná tette a jobboldali, konzervatív értékeket valló magyarok tömegét.

Pedig ennek a rétegnek a véleménye, megközelítése ugyanolyan fontos, mint a baloldali vagy liberális állampolgároké. A különböző ideológiák egyensúlya vezet gyümölcsöző társadalmi párbeszédhez.

A konzervatív, jobboldali elveket valló magyarokat a kormány ezzel a médiahadjárattal ráadásul megfosztotta attól a lehetőségtől is, hogy hallassák a hangjukat, kifejthessék a véleményüket.

Ha pedig nem adták fel, hogy értesüljenek a világ és Magyarország aktuális eseményeiről, akkor a még működő független, és jellemzően nem konzervatív lapok, tévék maradnak a számukra. A másik út, hogy lenyelik a kommunista időket idéző pártszemléket. Ha innen nézzük, akkor az Orbán által hangsúlyozott liberális médiatúlsúly valóban létezik, csak erről éppen ő maga tehet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2018. augusztus 06. 07:24
Számomra ebben a társadalmi jelenségben az a legérdekesebb, hogy a balliberális oldalnak fogalma sincs, hogy minden, amit tesznek vagy mondanak csak gyorsítja a kihalásukat. S minél aggasztóbb a helyzetük, annál többet óbégatnak, tehát gyorsítják saját végzetüket.
koronaszepe
2018. augusztus 05. 17:01
-k
koronaszepe
2018. augusztus 05. 17:00
A vérzivataros időkben, amikor nem volt sajtószabadság Magyarországon, a Magyar Rádió vezetőjét Kondor Katalinnak hívták, a Magyar Televíziókban pedig olyan hírhedt (veszett) antiszemiták kaptak műsoridőt, mint Matúz Gábor és Siklósi Beatrix, vagy olyan szervilis hírolvasók, mint Pálfy István. http://hvg.hu/kultura/20180717_tev_siklosi_beatrix_alkalmatlan_az_m5_csatorna_vezetesere
Peter8811
2018. augusztus 05. 14:02
Az anyád picsája is pártállami volt, egy kis ÁVH-val fűszerezve, műszerezve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!