Bűnöző állam

2018. augusztus 31. 08:30

Magyarország lett a fejlett világ talán legxenofóbabb országa.

2018. augusztus 31. 08:30
Vásárhelyi Mária
Vásárhelyi Mária
168 Óra

„A kormány elmúlt évtizedben folytatott menekültellenes propagandahadjáratának következményeképpen Magyarország lett a fejlett világ talán legxenofóbabb országa, ahol nincs olyan abszurd és irracionális történet a menekültekről, amelyeknek ne adna hitelt a lakosság jelentős része.

Nálunk egy évtized alatt csaknem megkétszereződött az idegenellenesség társadalmi elterjedtsége, miközben az idegenbarátság lényegében eltűnt a társadalomból. Egy olyan országban, amelyet gyakorlatilag egyáltalán nem érint a menekültprobléma, ahol jószerivel egyetlen menekült sem szeretne otthonára lelni.

S miközben a menekültkérdés és az idegenellenesség a fejlett világ más országaiban is súlyos problémát jelent, a demokratikus országokban mégis egészen más irányú trendek érvényesülnek. Egy, az elmúlt napokban nyilvánosságra került közvélemény-kutatás eredményei szerint – a magyar kormánymédia hazudozásával ellentétben – a nyugat-európai és amerikai polgárok kétharmada ma is úgy gondolja, hogy a bevándorlók kemény munkájukkal és tehetségükkel gazdagítják az országot, ahol élnek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 205 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hulló Csillag
2018. szeptember 02. 22:54
Te szegény xenomorf.
akiaki
2018. szeptember 02. 19:07
márlya-márlya!
DFK
2018. szeptember 02. 15:34
168 tóra
setti54
2018. szeptember 02. 13:18
Különben édesanyád jól van ? Nem értem, hogyan tudott egy ilyen buta lányt a világra hozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!