Elakad a méregtelenítés

2018. szeptember 05. 14:36

Kormányzati kommunikáció ekkorát talán még soha nem bukott.

2018. szeptember 05. 14:36
Danó Anna
Népszava

„Kormányzati kommunikáció ekkorát talán még soha nem bukott. Azt hogy baj van a kórházakban korábban is lehetett tudni, sorra jelentek meg a beszámolók személyes tragédiákról, a sürgősségi osztályokon hosszan várakozó, vagy ellátatlan betegekről, ezekre az egészségügyi kormányzat vagy hallgatással, vagy önelégült sikerjelentésekkel reagált. 

Talán már feledésbe is merült, hogy a szakorvos-jelöltek szövetsége már 2011-ben egy több napos ünnep előtt honlapon mutatta be, hogy az ország mely ügyeletein nem lesz szakorvos, legfeljebb rezidens juthat majd a rászorulóknak. Egyszeri akció volt, az ügyeleti adatokat összegyűjtő szakorvos-jelölteket több helyen megfenyegették, így abbamaradt. 

Most azonban az ország kedvenc toxikológusa szólalt meg. A szakmában is sokan gondolhatták, hogy a nevükben is beszélt, most már tényleg történik valami az áldatlan állapotok fölszámolására. Különösen, hogy az orvoskamara elnöke is úgy kommentálta a Honvédban történteket, hogy az, az ország bármely kórházában megtörténhetett volna. Régóta ismert a saját felmérésükből is, hogy az emberhiány miatt szabályszegés nélkül szinte nem is lehet működtetni sürgősségi osztályt az országban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2018. szeptember 06. 09:22
Hát Te ki vagy, Danó? Lehettél volna alsó tagozatos tanító, vagy menedzselhetted volna az egészségügyet tanult ismereteid szerint, már itt is lenne a Kánaán. Helyette mindig az észt osztogatod nagy pofával, érdemi, effektív munka nélkül.
Bűbájos Küsmödy
2018. szeptember 06. 06:17
http://politizalok.hu/2018/01/23/dinoszauruszok-tamadtak-ruh-es-egerragta-betegegekre-a-korhazban/ Van aki jobban csinálja Annuska!
Peter8811
2018. szeptember 05. 21:50
"Kormányzati kommunikáció ekkorát talán még soha nem bukott." Mekkorát, mint miattatok a Népszabadság?
libsimentes_övezet
2018. szeptember 05. 21:29
Akkorát bukott a kormányzati kommunikáció, hogy a következő választáson be sem kerültök a Parlamentbe. Így tovább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!