A ballib „door to door” kampánytémák, amelyek végre megbuktatják Orbánt!

2018. szeptember 04. 14:27

A populisták megfosztják az embereket attól az alapvető joguktól, hogy a CNN-ről, a Der Spiegelből meg a Népszavából értesüljenek az Egy és Oszthatatlan Igazságról.

2018. szeptember 04. 14:27
Piréz Róbert
Tutiblog

„Populista politikusok

Ők jutnak sorban hatalomra Európában, de most már Amerikában meg Ázsiában is, mert Putyin mindegyiket győzelemig szavaztatja a láthatatlan trolljaival és a suttyomban, hamis lakcímkártyával csinált Facebook profiljaival. Végre tenni kéne valamit az ellen, hogy nagy tömegek érdekeit képviselő zsarnokok uralkodhassanak, jöjjön megint végre az SZDSZ, hogy a kevés okosnak legyen jó! Legjobb lenne átadni a hatalmat Macronnak, aki a galaxis uraként pózolhatna a köztéri szobrokon minden sarkon a nagymamájával és a nehézfiú arab szeretőjével.

Álhírek

A populista politikusok aggasztó térnyerésével váltak a fejlett világ egyik legégetőbb problémájává az álhírek, amelyekkel ezek a szörnyetegek elárasztják az internetet, megfosztva az embereket attól az alapvető joguktól, hogy a CNN-ről, a Der Spiegelből meg a Népszavából értesüljenek az Egy és Oszthatatlan Igazságról. A gazdaságilag egyre sikeresebb országokat vezető Orbánputyinok valami rejtélyes, kivédhetetlenül korszerű technikát alkalmaznak az alattomos álhíreik terjesztésére, amely ellen a haladó világ, minden tudományos erőfeszítése ellenére védtelen. Egyelőre csak kongresszusi vizsgálóbizottságok határozataiban, Zuckerberg-nyilatkozatokban és haladó propagandaújságok véleménycikkeiben próbálnak küzdeni a jelenség ellen, de a dolog olyan gyerekcipőben jár, mint 2018-ban a román közegészségügy.

Újra kéne Alkotmány

Orbán összegányolta a gránitszilárdságú hülyeségével az 1949-est. Jogállamiság sincs már, csak lejtős pálya. A mostaniból egyedül a tudomány és az oktatás szabadságát kell megtartani, ami leginkább annyit jelent, hogy ha valaki rokona valakinek és elvégezte a középiskolát, akkor már bejárhat tudományos segédmunkatársként közpénzért az MTA-ba.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silcon
2018. szeptember 04. 21:00
Ez a „door to door” kampány azt jelenti, hogy aki ezzel házal, azt úgy vágják ki, hogy a szomszéd ajtaján csattan? :)
Kup Lung
2018. szeptember 04. 20:38
Remek írás . ---- Kedvencem a populista politikusok téma: Putyin mindegyiket győzelemig szavaztatja a láthatatlan trolljaival és a suttyomban, hamis lakcímkártyával csinált Facebook profiljaival.
Európai téridő
2018. szeptember 04. 18:51
Jut eszembe az egykori vicc: Mi a(z egykor) létező szocializmus (keletebbre: kommunizmus)? Hát a munkásosztály önuralma!
Pelso j.
2018. szeptember 04. 18:38
Végre tenni kéne valamit az ellen, hogy nagy tömegek érdekeit képviselő zsarnokok uralkodhassanak, jöjjön megint végre az SZDSZ, hogy a kevés okosnak legyen jó! " Akik előtt az eszed játszod, azokat nézed leginkább hülyének. Jellemző koncepció, csak olcsó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!