Kunbábonyba a Parlamenttel!

2018. december 31. 13:14

A Jobbik-frakció számára pedig egy használaton kívüli lánctalpas külszíni fejtőgép alvázára önjáró mobilparlament épülne, hogy az éppen aktuális szövetségeseikhez minél gördülékenyebben tudjanak csatlakozni.

2018. december 31. 13:14
Slíz György
Facebook

Miért nem a Hűvösvölgyben húzták fel a vörösiszaptározót? Miért nem a Nyugati Pályaudvar mellett épül a Paks-II atomerőmű? A válasz egyszerű: ezek veszélyes üzemek, semmi keresnivalójuk egy város közepén. Bár kockázatuk jóval kisebb, mint a parlamenté... Úgyis a költözések korát éljük... miért pont a parlament ne költözzön?

(Nem mellékesen a Parlament gyönyörű patinás épülete is felszabadulna, amely így a korszerű ingatlanfejlesztés jegyében kávézókat, közösségi teret, múzeumot és szállodát is magába foglaló multifunkcionális integrált városközpont szerepét tölthetné be. Privatizálás után, természetesen) 

(...)

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő vizsgálja annak lehetőségét is, hogy a parlamentet nem egy, hanem két (esetleg három) helyre költöztetve nem lehetne-e további kockázatcsökkentést elérni. Mint ahogy a bántalmazó kapcsolatok megoldására is ismeri a jog a távoltartás fogalmát, ugyanezt jól bevált megoldást a politikában miért ne lehetne bevezetni?

Ezen elképzelés szerint Kunbábonyba csak a demokratikus ellenzék költözne, a Mi Hazánk frakció Ásotthalmon kapna helyet, a kormánypártok frakciója pedig biztos távolságban, az amúgy is fejlesztésre szoruló Nógrádban kerülne elhelyezésre. A Jobbik-frakció számára pedig egy használaton kívüli lánctalpas külszíni fejtőgép alvázára önjáró mobilparlament épülne, hogy az éppen aktuális szövetségeseikhez minél gördülékenyebben tudjanak csatlakozni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
alex.leopardi
2018. december 31. 21:55
Honfiam,igaza van.
Akitlosz
2018. december 31. 21:37
Nem is biztonságos egy parlamentbe zárni a mindenféle egymást utáló politikai párt embereit.
Magnólia
2018. december 31. 15:23
Búcsúzzunk a 2018-tól és nagy reményekkel kezdjük meg a 2019. évet. Mindenkinek aki szerkeszti, aki olvassa, aki ide írogat, nagyon boldog, és nyugalmas, új esztendőt kívánok. (kevesebb mocskos beírást, ha lehetne kérni)
balbako_
2018. december 31. 15:16
BÚÉK minden kedves levelezőtársnak itt a Mandin.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!