Katalin világa

2019. január 04. 17:17

Novák államtitkár empatikus, nőiesen lágy személye nélkül nem is tudom, mihez kezdenénk.

2019. január 04. 17:17
Szele Tamás
FüHü

„Narancs riadó van a kormánymédiában, minden energiát a pajzsokra koncentrálnak, a hídon a parancsnok gondterhelten sétál fel-alá: Novák Katalin, az Emmi család- és ifjúságügyért felelős államtitkára interjút adott. Nehéz percek ezek a Birodalmi Flottánál, óriási zavar támad az Erőben és Vader nagyúr is ilyenkor szokott admirálisokat fojtogatni.

Pedig hát Novák államtitkár empatikus, nőiesen lágy személye nélkül nem is tudom, mihez kezdenénk. Csak tippelni merném, hogy esetleges hiányát netán észre sem vennénk, esetleg néhány lőtéri kutya szólamlana fel a Holdhoz váratlan eltűnése esetén, de ebben sem vagyok halálosan bizonyos. Sokat tesz ő az ifjúságért, még többet a családokért, ha még tetszenek emlékezni, tavaly novemberben ő vetette volt fel, hogy egyedülálló hölgyeknek ne lehessen gyermekük, és ha lehet, csináljanak vissza minden válást is, mert ez roppant üdvös lenne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
silenceCZ
2019. január 05. 20:41
semmi olyasmit nem mondott a Novák Katalin amit ideokádtál. Már megint hazudsz, hazudsz és hazudsz bolsevik szarember.
teljesenertelmetlen
2019. január 05. 01:03
Ez egy nagyon durva hímsoviniszta támadás, egy gyenge és védtelen nővel szembeni verbális erőszak, amit minden európai értékrend alapján el kell ítélni!!!!
brabant89
2019. január 04. 21:20
Azért a Novák eléggé sunapozitív. Vagy legalábbis amikor azok a képek készültek róla, amit a Mandineren látni, akkor még az volt. :))
linkeloe
2019. január 04. 21:14
Ez is csak egy katona a sikertelenek hadtestében!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!