Ne aggódjunk a hírünk miatt!

2019. május 11. 09:38

Ha mások lennénk, már nem volnánk a térképen.

2019. május 11. 09:38
Boross Péter
Magyar Nemzet

„Ma is bizonyosan nyugodtabb életünk lehetne, ha együtt tapsikolnánk a minden eszményét elhagyni készülő, süllyedő képet mutató jelenlegi nyugat-európai, uniós vezetéssel. Azonban egész ösztönvilágunkban benne van a harc folytatása még akkor is, ha az erőviszonyok nem kecsegtetnek túl sok sikerrel, így a végén megint miénk lehet a győzelem. Amit a jelenlegi konzervatív magyar kormány tesz, semmi más, mint a nem csupán ellenségeket szerző, hanem sok szimpátiát is kiváltó történelmi örökség továbbvitele.

Ne higgyük el, hogy ha megszólaltatnak egy franciát vagy németet, aki bírál bennünket, az az egész nemzetének a véleménye. Szó sincs róla.

Éppen a másokra gyakorolt vonzerőnk miatt vagyunk útjában azoknak a globalista erőknek, amelyek teljes zűrzavart akarnak kelteni a saját tekintélyelvűségükön kívül minden hierarchia, rend felbomlasztásával, hogy aztán a mesterséges káoszban, fölfordulásban semmi se veszélyeztesse a nemzetállamok felszámolását.

A brutális gazdasági, politikai, adminisztrációs kényszerítésünk annak szólna, hogy az utolsó akadályok is elháruljanak a nagy cél elérése elől.

Nem kilátástalan azonban a helyzet, hiszen annak idején a saját dekadenciájába belefulladó Nyugat-római Birodalom bukása után a kelet-európai rész, Bizánc domináns szerephez jutása, felemelkedése következett. Hasonló most is könnyen megtörténhet. A keresztény európai szellemiséget most pedig a gazdaságilag is felemelkedő Közép-Európa őrizheti meg, amely a gyengélkedő Nyugatot akár saját maga ellenére is megvédi."

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2019. május 11. 23:40
"Ha mások lennénk, már nem volnánk a térképen. " Így is alig. Így is túl sok a keresztény, a labanc, a bolsevik és egyéb internacionalista, akik nem a magyar nemzet javát akarják, csak a javait. Írország független, aztán nem beszéli a saját nyelvét sem, száz évnyi - az 4 nemzedék - függetlenség után sem.
koronaszepe
2019. május 11. 20:55
Borossnak teljesen elmentek otthonról, mondjuk ez már 2016 ben is jól látszott, amikor az amerikai imperialistákat ekézte...
tolan
2019. május 11. 20:37
Boross Péter miniszterelnök hűen körülírta az igazi magyar karakter nagy részét! (Az itt hozzászólók jó részét ez nem érinti, mert nem az írás tartalmával foglalkoznak!) A magyarság jellemvonásai, ez nem túlzás, egyedülállóak, ami e nép fennmaradásának záloga! A magyarság iránti nyugati utálatot, nem csak a keletről jövés váltotta ki, hanem a tévesen "kalandozásnak" nevezett közel egy évszázad, mikor a magyarság, katonanép lévén, egyes nyugati hatalmasságok megbízásából "ZSOLDOS HADJÁRATOKAT" szervezett más nyugati hatalmasságok ellen! A katonanép zsoldja, fizetsége a legyőzött nép és terület szabad lerabolása volt, sokszor eléggé kegyetlen módon! Ennek az "utálatos" lerabolásnak az említése, anélkül, hogy a hátterével tisztában lettek volna a vádlók, ezer év után, még a trianoni vitában is előfordult.
flesh ripper
2019. május 11. 17:23
"Ha mások lennénk, már nem volnánk a térképen." Ez tagadhatatlan. Ha nem olyan lennék, mint én, nem lennék. Ha te, nem olyan lennél, amilyen vagy, akkor nem lennél.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!