Alternatív baloldal

2019. május 02. 12:30

Teljes foglalkoztatás. A szocialisták kormányzása alatt gondolni sem mertek volna erre.

2019. május 02. 12:30
Haraszti Gyula
Magyar Nemzet

„Teljes foglalkoztatás. A szocialisták kormányzása alatt gondolni sem mertek volna erre Magyarországon, ahogyan arra sem, hogy a szinte minden ágazatot sújtó munkanélküliség helyett munkaerőhiány lesz hazánkban. Ma már tehát az ország nagy részében nem azon kell gondolkodnia egy magyar munkavállalónak, hogy miként juthat álláshoz, hogy eltartsa a családját, hanem inkább azon, melyik munkahelyet válassza, hol kaphat nagyobb fizetést. Érdemes lett volna mindenkinek, még az ellenzéknek is elgondolkodnia ezen a munka ünnepén.

A megfelelő válaszok helyett azonban a magyar baloldal május elseje alkalmából egy emberként átkozódott tegnap az egyre kisebb színpadokon a Városligetben. A milliárdos Gyurcsány család tagjai egy követ fújtak a szocialistákkal meg az ifjú neoliberálisokkal, no meg ott piknikezett az úgynevezett alternatív baloldal (bármit is jelentsen ez a kifejezés) Mókus őrse is. Európai minimálbérről papoltak, európai nyugdíjakról, és persze előjött az Európai Egyesült Államok eszméje is, hogy a munka ünnepén is hallathassák a hangjukat a bevándorlást pártoló erők.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2019. május 02. 13:36
A teljes foglalkoztatást azért nem emlegették ballibék május 1-én a munka ünnepén, mert réges-régen nincs közük a munkásokhoz. Másrészt meg azért, mert beleszakadnának, ha legalább ezért az egy dologért pirospontot adnának a magyar kormánynak. Pedig ez az oka, az elsődleges oka a Fidesz-kormány óriási népszerűségének. A ballibsi bölcsészeknek fogalmuk sincs ennek jelentőségéről, bár a "kellemes orgánumú" kérilacibácsi a minap pedzegette.
56október
2019. május 02. 12:59
Nekem is van számukra egy alternatīvám: menjenek vagy ne menjenek az anyjuk pychájába? Menjenek!
Libraman
2019. május 02. 12:40
Hont Bandika másnaposan felébredt, nyomott gyorsan két diszlájkot két nicknevéről!: -))) Hülye kis galaciáner!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!