Tóbiás ellátta képviselői feladatait

2019. július 26. 15:12

Az őszi ülésszakig egyértelművé kell tennie, hogy kitölti-e a képviselői mandátumát.

2019. július 26. 15:12
MSZP
MTI-OS

„Tóbiás József jelezte az MSZP-frakció vezetésének, hogy a családjában egy, a gyermeke egészségét érintő előre nem látott élethelyzet alakult ki. Az MSZP-frakció tudomásul vette a képviselő bejelentését azzal a kikötéssel, hogy záros határidőn belül tisztáznia kell a helyzetet, ugyanakkor addig is részt kell vennie az Országgyűlés plenáris ülésein és a képviselői feladatait, ha korlátozottan is de el kell látnia. Tóbiás József ezeknek eleget tett, a Parlament őszi ülésszakáig pedig egyértelművé kell tennie, hogy kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szőke Ciklon
2019. július 27. 09:10
Hát a szocik mindig is ilyenek voltak. Ahol csak lehetett kerülték a munkát. Na, nem mintha Tóbiásnak olyan nehéz munkát kellene végeznie, bár ebben a nagy melegben a gyakori utazás sem egyszerű dolog. A lényeg az, hogy a dödöllét mindig felvette. Azért kíváncsi lennék, hogy abból az 1,4 millióból hogy jön ki! A szocializmus örökségét több emberöltő alatt sem fogjuk kinőni. Az a sok, munka alól felmentett bizalmi, munkásőr, munkaverseny felelős, nem beszélve a függetlenített titkárokról, óriási ballaszt volt a társadalomban. És közülük sokan olyan bérért szolgálták a munkásosztály élcsapatát, mintha dolgoztak volna. Azaz átlagbért kaptak, ami tartalmazta a műszakpótlékot, veszélyességi pótlékot, meg a munkahelytől függő különböző pótlékokat. Hát a Tóbiás még ma is abban a rendszerben képzeli magát!
balbako_
2019. július 27. 08:27
Elvtárs segítsd a lebukottakat! /József Attila/
Minnie
2019. július 26. 22:02
elátta? akkor miért kértétek fel mandátuma visszaadására?
még fokozza
2019. július 26. 21:40
A Fidelitas is régóta oda jár. Ők kezdték. Csak szólok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!