Ezt jól kifőzték

2019. szeptember 10. 15:09

Az a Trócsányi László felelne a jövőben az uniós bővítési ügyekért, aki eddig egy olyan kormánynak volt a tagja, amely ma hiába kérné felvételét az EU-ba.

2019. szeptember 10. 15:09
Szél Bernadett
Facebook

„Aki ráadásul nem is akármilyen szinten bonyolította itthon a gazságok sorozatát:
igazságügyi miniszterként felelős azért, hogy pártja illiberális államépítés címszó alatt módszeresen aláásta az európai értékeket és jogállami normákat Magyarországon, miniszterségéhez olyan törvények fűződnek, mint a Stop Soros, vagy a közigazgatási bíróságok felállításáról szóló törvény, keresztbe tett az Európai Ügyészséghez való csatlakozásnak de az Isztambuli Egyezmény ratifikálásának is, ügyvédi irodája kodifikálta a devizahiteleseket a bankok javára súlyosan megkárosító törvényeket, de az általam indított Paks2 bírósági perekben is ők védték a magyar kormányt egy ellenzéki képviselővel szemben, igazságügyi miniszterként egy szava sem volt az EU-tagjelölt Macedónia igazságszolgáltatása által elítélt Nikola Gruevszki magyar kormány segédletével történő Magyarországra szöktetéséhez és a kiadatási kérelem megtagadásához.

Nem tudom, mi fér bele nekik mostanság ott a Bizottság környékén és mi nem, vannak-e még egyáltalán vörös vonalak, vagy már nincsenek, de jelzem, Trócsányi László teljesen alkalmatlan arra, hogy az Európai Uniót mint értékközösséget képviselje a bővítéssel kapcsolatos ügyekben. Csak remélni tudom, hogy a Parlament nem nyeli le ezt a békát.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Korrupt Kornél
2019. szeptember 11. 11:09
böszme vagy berni, ma nem is kérnénk a felvételünket, kiismertük az eu-t. Ennél még a muszka is jobb volt!
tolan
2019. szeptember 11. 08:28
Te rekedt szélkakas! Nagyon hülye vagy ezekhez a dolgokhoz! Még a saját pártodban sem volt maradásod, épp ezért nem kellene európai ügyekben ugatnod...
néhai Ch.Pilot
2019. szeptember 11. 00:52
"... aki eddig egy olyan kormánynak volt a tagja, amely ma hiába kérné felvételét az EU-ba." Bernike megint baromságot ír. Ha történetesen ma még nem lennénk tagja az EU-nak, eszünk ágában sem lenne kérni a felvételt! Sőt, ki merem jelenteni, hogyha ma még nem lennék tagja az Uniónak, és népszavazást írnánk ki róla, a NEM-ek toronymagasan nyernének.
Negue
2019. szeptember 10. 23:35
Bernike! Magácska, egyáltalán kit képvisel? Önmagácskát? És ki kérdezte a véleményét?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!