Kásler Miklós a csatában

2019. szeptember 25. 08:59

Bár most ismét orvosminiszter áll az egészségügy élén, Kásler Miklós nem jelent meg az ágazata feletti konzíliumon.

2019. szeptember 25. 08:59
Danó Anna
Népszava

„A kormányzat immunrendszerének gyengülését jelzi, hogy bár most ismét orvosminiszter áll az egészségügy élén, Kásler Miklós nem jelent meg az ágazata feletti konzíliumon. Ő is az államtitkárát küldte maga helyett. Holott az orvosoknak nem egy szakmai államtitkársággal, hanem az egész kormány létező/nem létező egészségpolitikájával van konfliktusuk. Azzal az erőközponttal, amelynek a miniszter a tagja, s amelynek képviselete is az ő dolga, amíg le nem mond a posztjáról. Ám Kásler Miklós nem így tett. A neki szóló meghívásra a felajzott tömeg elé vetette – muníció és felhatalmazás nélkül – az államtitkárát. Talán abban bízott, hogy az egyébként az orvostársadalmon belül nagyra tartott kollégán, Horváth Ildikón majd csak megesik a közönség szíve. Nem tudjuk, így gondolta-e, de a cselekedet nem volt valami férfias. Viszont bizonyítja: el lehet bukni úgy is, ha valaki el sem megy a csatába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2019. szeptember 26. 09:21
Szóval derekasan le akartátok szívatni az öreget, no nem szakmai érvekkel, hanem jó kis performansszal, és ő ezt taktikusan kihagyta, most meg mérgesek vagytok, hogy kárba ment a hecc. Nem baj.
raber
2019. szeptember 26. 07:48
kivételesen egyetértek azzal azoldallal: miniszter úr odavetette az arénába a finom, törékeny ( nem csak fizikailag) államtitkár asszonyt
Peter8811
2019. szeptember 25. 20:15
Ezen a képen Mészáros Ágira hasonlít, csak Mészáros Ági, több nagyságrenddel okosabb volt.
Peter8811
2019. szeptember 25. 14:44
Danó Anna a csatában, Danó Anna a csatában, Danó Anna a csatában, Elesett egy faszálban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!