Itt tart ma a magyar jobboldal

2019. október 27. 14:26

Filléres, bazári lájkvadászat szentségeskedéssel és egótrénerrel hitelesítve.

2019. október 27. 14:26
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Én ilyen ízléstelen, álszent celebkedést politikustól még soha nem láttam. A médiapolitizálás kenetteljes pillanatában a trollface az ájtatosság hazug pózát ölti fel. Itt tart ma a magyar jobboldal: filléres, bazári lájkvadászat szentségeskedéssel és egótrénerrel hitelesítve.

A népnemzeti kurzus elitje nemtelen versengésben múlja alul önmagát: Borkai Zsolt szexparti-videója igazán mélyre tette a lécet, de a keresztény szabadság védelmezője ezalatt is átfér. Várom a melegpornót, amelyen a Rogán Tóni meg a Habony Árpi kokaint szippant fel Kövér Laci bácsi és Németh Sziszi bácsi seggéről, ez esetben ugyanis nem marad más választása az ország leggazdagabb és leghatalmasabb emberének, mint keresztény reality-t indítani, mely feltárja, hogy ő nap mint nap árva gyermekek lábát mossa a szegénysoron, amit kizárólag a napi imádságnak és a déli határ védelmének idejére függeszt fel.

Szolgálatát soha nem egyedül, s nem is romlott szolgáinak élén, hanem csakis a legragyogóbb hazai és nemzetközi sztárok körében hajtja végre. A limuzin ajtajától a határkerítésig vörös szőnyeg vezet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
br-o
2019. október 29. 11:46
freak show...
Rocktoberi
2019. október 28. 18:30
Ez a ripacs celeb állítólag kritikus. Szerintem az állapota az.
néhai Ch.Pilot
2019. október 28. 10:32
Betegünk "szarér'-hugyér'" Puzsér az értékrendnélküliség érdemes művésze, a nemzetközi lumpenproletariátus prófétája a választás lezárultával visszaállt normál üzemmódra. gyalázkodik, mocskolódik, ÉS levetette a függetlenség (látszatának) álruháját. A jobboldalt gyűlöli, hiszen ő egy vérbeli lumpenproli komcsi. Valljuk be: nem is állt jól neki, amikor megpróbálta kényszeredetten, nyögvenyelősen a baloldalt is imitt-amott bírálgatni, cikizni.
Agnieszka
2019. október 28. 08:17
Ez az alak mindíg is ilyen volt, az általános elsilányosulással magyarázható, h. Tarlós helyett nem kevesen őt akarták főpolginak. Itt valami nagyon félre csúszott. Tömegek kedvelik a fals hangokat, zavaros gondolkodást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!