Lokális ügy

2019. október 18. 22:09

Az ingyen osztogatott Lokálban az uszító álhír után a leggyakoribb műfaj a helyreigazítás.

2019. október 18. 22:09
Hargitai Miklós
Hargitai Miklós
Népszava

„Aki nem olvassa, de most mégis kíváncsi lett rá, mi is az a Lokál, nézzen utána, mi lett a lapban közölt »Sorossal koccintott a Jobbik« című iromány sorsa. Az ingyen osztogatott Lokálban az uszító álhír után a leggyakoribb műfaj a helyreigazítás, de az említett anyag különösen tanulságos: a 23 soros szöveget 17 sorban korrigálták egy bírósági ítélet után, ami nagyjából azt jelenti, hogy egyetlen igaz állítás sem volt benne.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Rockpapa
2019. október 20. 07:54
Milyen jó volt régen a Metro újság.Hosszú ideig ,minden reggel a mindig tárgyilagos,objektív Bolgár úr véleményrovatait olvasta a tisztelt utazóközönség.Bár ez a Lokál sem jobb.Félek hogy néhány hét múlva ismét Bolgár úr magvas gondolatait olvasgathatjuk.
vktzmnksr
2019. október 19. 22:09
Lokál ? Egy sapka fidesszar , a legselejtesebb proliknak szánt trágya . A metrón osztogatják a sok agyament baromállatnak .
neven
2019. október 19. 18:06
Szép amikor a komcsi Népszava és a ballibsi csőcselék kiált haguságot! Hogy nem szakad le a bőr a pofátokról gerinctelen férgek!!!!!
Peter8811
2019. október 19. 17:17
Osztogassátok ti is ingyen hátha visz valaki belőle. Különben nekünk Népszabadság járt, de amikor 1962-ben a vasárnapi keresztrejtvényben horogkereszt volt a megfejtés, lemondtuk és a Népszavát járattuk helyette. Ki gondolta volna hogy a Népszabadság már akkor is Jobbikos volt. :DDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!