Polyák és Nimmerfroh urak hazugsággyára Rákosit és Kádárt is lepipálja

2019. december 20. 15:51

Az emberek nem hülyék, és nem lesznek libernyákok!

2019. december 20. 15:51
Hoppál Péter
Facebook

„A pécsi 12 év feletti(!) diákokat érzékenyítő libsi bulika kudarcba fulladt. Az iskolák ugyanis nem küldtek diákokat. A cikk tehát újabb hazugság, nem volt mit megtámadnia a nyugdíjasoknak! Engem azonban a Soros-média új terméke betámadott az agymosott pecsma.hu hasábjain. Itt a válaszom nekik:

Polyák és Nimmerfroh urak hazugsággyára Rákosit és Kádárt is lepipálja. Eddig az egyetemen a nyílt kormányellenes politizálás, na az rendben volt minden órán, ugye, Polyák úr? Gratulálok! Az én hallgatóimtól meg lehet kérdezni, önökkel ellentétben én soha nem vittem be politikát az órára! Mint ahogy a lezüllesztett pecsma.hu-hoz is gratulálok! Jár a csoki Gyuri bácsitól! Rólam hazudozhatnak fel-alá saját beteg világukban, lehet engem bukottnak nevezni, meg majdnem bárminek is, de az emberek nem hülyék, és nem lesznek libernyákok! Hiába küzdenek a zsoldosok ezért!

Boldog karácsonyt!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 77 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2019. december 23. 19:07
A libsik HAZUDNAK ÉS VÁDASKODNAK! (már legalább 2000 éve!)
Pelso j.
2019. december 22. 06:13
Égetik a fideszt az ilyen figurák rendesen. S ők a ner kohéziós erői...:)
NTLLK
2019. december 20. 20:07
Nimmerfroh. Ennyi elég is lesz!
BőröndÖdön
2019. december 20. 19:45
Péter,szánalmas vagy,nem is kicsit,nagyon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!