Betörés a Budaörsi Egészségügyi Központban

2020. január 23. 08:57

Kész a koncepció, amit most vádként fognak tálalni.

2020. január 23. 08:57
Wittinghoff Tamás
Facebook

„Egyre nyilvánvalóbb, hogy szervezett és törvénytelen akciókkal akarják ellehetetleníteni a város egészségügyi intézményét.
Tegnap láthattuk, mit művelt a kormánypárti M1 Karácsony Gergellyel. A gátlástalanság egyre nagyobb méreteket ölt.
Ma felhívott a NER-hez tartozó Ripost »újságírója«, aki Forgács Ágnesként mutatkozott be.

Kiderült, ő az, akivel kapcsolatban az intézet vezetője ma arról tájékoztatott, hogy valaki tegnap a ráccsal, zárral lezárt tetőtéri részre törvénytelenül behatolva fényképeket készített egy iratokat tartalmazó szekrényről. Kérdés, benyúlt-e a szekrényekbe is? Az intézet minden esetre feljelentést tesz, többek között betörés miatt.

Az érdekes az, hogy a hölgy azt próbálta bemagyarázni nekem, hogy szabálytalanul őrzi az EÜ központ a betegek adatait. Nyilván ez a »koncepció«, amit most majd vádként fognak tálalni. Érdekes, hogy még ma, bejelentésre, az adatvédelmi hatóság is kiszállt az intézménybe, s persze csak a tényeket tudták rögzíteni. Azaz, hogy elzárt területen szívességből egy családorvos iratait tárolják. Vagyis nem hozzáférhető helyen, nem az intézet adatait.

Most már egyre inkább erősödik bennem a gyanú. Véletlen lenne? Egy olyan műtétnél, amelyből az elmúlt években tízezer műtétre 2, azaz 0.02% szövődmény esett, most egy nap 12 volt úgy, hogy senki nem érti, nem tudja, hogy történhetett.
Tudjuk, hogy sokaknak szúrja a szemét egy jól működő ellátó a mai egészségügyi körülmények között. És sokan szeretnék is megszerezni a privatizált intézményt. Politikailag meg sokan szeretnék lejáratni. Mi lesz még itt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. január 24. 12:49
❝valaki tegnap a ráccsal, zárral lezárt tetőtéri részre törvénytelenül behatolva fényképeket készített egy iratokat tartalmazó szekrényről.❞ Így szokás, az iratokról nem, csak a szekrényről. Mondjuk ez visszaélés a szekrényiségi jogokkal. Ez az a kúrós gyerek, aki nem lett olyan híres mint Borkai, pedig dolgozott rajta serényen?
balbako_
2020. január 24. 10:46
Megsúgták a kurvák, akikhez közpénzen járkálsz?
Amerigo
2020. január 23. 21:41
Wudersch díszközgyűlésre készülve kérik a leendő kitüntetetteket, hogy az urak steril orvosi mütőskesztyűben, a hölgyek steril szájmaszkban vegyék át a kitüntetést.
Krupp Skya
2020. január 23. 16:04
Szerintem vagy a masszőr volt, vagy a tegnapsszőr, vagy a holnapsszőr.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!