Júdások aranykora

2020. január 03. 15:20

Régóta az árulóink okozzák a legtöbb problémát.

2020. január 03. 15:20
Ungváry Zsolt
Ungváry Zsolt
Vasarnap.hu

„A kereszténység is belülről omlik össze Nyugaton. Az iszlám térhódítása csak azért lehetséges, mert vákuum keletkezett a hitben. Ahol pedig űr támad, azt mindig betölti valami. A gazdag, erős nyugatot, ha öntudatos keresztény lenne, nem volna képes elpusztítani a külső erő. De ők már évtizedek óta pusztítják magukat; a lelküket istentelen ideológiákkal, a testüket pedig az ebből fakadó öngyilkos mérgekkel: droggal, abortusszal, nemi aberrációk fetisizálásával. Nem az iszlám okozza Európa vesztét, hanem azok, akik teret nyitnak az iszlám előtt.

Nekünk régóta az árulóink okozzák a legtöbb problémát. Ahelyett, hogy európai parlamenti mandátumokkal jutalmaznánk bomlasztó tevékenységüket, nevesíteni és legyőzni kell őket. Az (állítólag nem létező) ellenzéki médiában agyonsztárolt momentumos álomgyilkosokat, a szemkilövető magamutogató csicskásait, a környezetvédelem szép eszméit gépfegyverként használó erőszakos paprikajancsikat (és paprikajuliskákat).

Nem tudom, pusztán a főtanácstól kapott fizetségért teszik-e, vagy sértettségből, irigységből, gyűlöletből. Végtére is mindegy. Júdás visszavitte a harminc ezüstöt, ám ez nem mentette meg Krisztust a kereszttől.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2020. január 04. 12:41
A zsidó Pikler Gyula professzor!! a pesti jogi karon, így szólt a magyar diákjaihoz 1901-ben: „Az én célom az, hogy az önök szívéből az olyan kicsinyes fogalmakat, mint haza, nemzet, kiirtsam.” Aztán az ő vezérletével alakult meg a zsidóktól hemzsegő balos Galilei kör, amelynek a főleg zsidó tagjai lettek a véresen balos Dicsőséges Tanácsköztársaság dicső vezetői...aztán elmenekültek és külföldről rongálták a hazájukat...aztán némelyikük hazatért, például Rákosi Mátyás és itthon teremtett újra rémuralmat...
Európai téridő
2020. január 03. 20:17
Az eredeti cikkben szó esik arról, hogy 1918-ban a Monarchia nem "szétesett" és nem volt "szükségszerű" az "összeomlása". Miközben a cseh(szlovák) Edvard Benes "Zúzzátok szét Ausztria-Magyarországot" c. 1916-os röpirata, amely az egy évvel korábban a párizsi Sorbonne-on tartott agitprop előadássorozatának az írott, szerkesztett változata, szó sem esik. Vagyis: Nem "szétesett", hanem "szétzúzták", cseh(szlovák) javaslatra a francia III. Köztársaságot irányító, eszelősen revansista gonosz vénember politikusok.
koronaszepe
2020. január 03. 19:00
Bizony, a kereszténység lejáratásában elől járnak azok a politikusok, akik Krisztus nevével a szájukon lopnak, csalnak, hazudoznak!
Akitlosz
2020. január 03. 18:51
Na ő sem a magyarokért aggódik és nem magyarként azonosítja magát! Ez itt nem a Vatikán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!