Már megint az SZDSZ

2020. április 22. 07:11

A stílus maga az ember, szoktuk mondani. A balliberális térfélen pedig az a sláger – sok más hazug lózung mellett –, hogy a Fidesz eldurvította a közbeszédet.

2020. április 22. 07:11
Kacsoh Dániel
Magyar Hírlap

„Párás tekintetű marxisták, magukat függetlennek valló Orbán-fóbiás sajtómunkások és nyugat-európai Ká­naánról szónokló ifjú SZDSZ-növendékek egyaránt szeretnek azon keseregni, hogy a jobboldal nem csupán a demokráciát és a jogállamiságot tiporja sárba, hanem a közéleti diskurzus színvonalát is lenullázta. Hallgatjuk amúgy már ezt egy jó ideje.

Ebbe a hamis sztereotípiába rondított bele elementárisan az ellenzék 2018 decemberében a parlamentben, az utcán és a tévészékházban előadott ordenáré parádéval, majd tromfolta meg az egész hacacárét Bangóné Borbély Ildikó, amikor nemes egyszerűséggel lepatkányozott pár millió magyar embert. Egész pontosan a kormánypárti szavazókat.

Persze akadnak »kisebb halak« is. Csupán megemlítve a mocskos szájú kommentelőket, vagy éppen a DK rendezvényén Orbán Viktor arcképét a kihelyezett, gondosan odaláncolt vasrúddal ütő néniket, aligha adhat okot büszkeségre az ellenzéki tábornak a szintén gyurcsányista Szabó Zoltán. Ő azt üzente a kormánynak: b…ódjon meg! Vagy a bukott kormányfő pártját a Momentumra cserélő Szarvas Koppány Bendegúz, aki lámpavasra húzná a fideszeseket. Vagy párttársa, az államfőt sértegető Timmermans-kedvenc Nagy Blanka.

Aztán a hétvégére befutott Bruck Gábor mélységesen mély elemzése. A Népszava cikkírója korábban Demszky Gábornak meg az SZDSZ-nek adott tanácsokat, most pedig az egész országot akarja megtanítani arra, hogy a hülyék voksolnak Orbán Viktorra. Ők a vidéki emberek, akik csak a kifejletlen hüllőagyukat használják.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megfejtô
2020. április 22. 13:06
A közbeszéd Orbánnal szemben 1993-ban durvult el, amikor a Fidesz kibújt a szdsz halálos öleléséböl. De úgy egyébként 1990-ben, az Antall-kormány beiktatásának másnapján durvult el a közbeszéd, és a magyar jobboldalnak 20 évébe került, hogy hozzádurvuljon. Nem lehet ugyanis úriemberként küzdeni gengszterek és bünözök ellen. A liberálbolsevikek azért óbégatnak, mert most már visszaütünk. Hadd fájjon nekik!
Tidal_wave
2020. április 22. 12:33
A közélet eldurvulása úgy 1987. tájékán kezdődött, amikor a lakitelki sátorbontás után néhány nappal, amelyről a magyar közvélemény nem is értesülhetett a pártállami időkben, az amerikai librális sajtóban megjelentek olyan írások (holott amerikai újságírók nem is voltak ott Lakitelken), hogy a rendezvény "nacionalista, irredenta és antiszemita" volt. Hogy hogyan kerültek oda ezek az írások, máig is rejtély. De már az első választások alatt is ment a fasisztázás, antiszemitázás, stb. Azóta is megy folyamatosan. Erről kellene gondolkodni, libsik...
BőröndÖdön
2020. április 22. 11:31
Dani,hiába erőlködsz,egy mocskos állampártot szolgálsz...:(
egynick
2020. április 22. 11:14
Naná! Az Szdsz! Még ennyi év után is lehet ez hívószó?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!