Társadalmi nyomásra van szükség Or(v)bán Viktor elrontott válságkezelésével szemben

2020. május 04. 15:56

Orbán Viktor miniszterelnök, a kormány és a Fidesz, valamint a KDNP elbukott ezen az érettségi vizsgán.

2020. május 04. 15:56
Szekeres Imre
Hírklikk

„Magyarországot súlyos keresleti és kínálati válság sújtja, ami egyben szociális válság is. A jövedelmek csökkenése miatt, csökken a vásárlóerő, és folyamatosan bővül az alapvető megélhetési nehézségekkel szembesülők köre. Április végére az emberek öt százalékának megszűnt, 28 százalékának csökkent a jövedelme. A munkahely elvesztésétől való félelem vidéken és a fiatalok körében a legmagasabb – miközben még a válság elején vagyunk. A negatívumok nagyobb része ezután érinti a lakosságot. A hiányzó jövedelem (és így a kereslet csökkenése) újabb vállalatokat kényszerít elbocsátásokra, ami tovább csökkenti a jövedelmeket és a megélhetést. Ezt az öngerjesztő folyamatot kell megállítani. Orbán Viktor miniszterelnök, a kormány és a Fidesz, valamint a KDNP elbukott ezen az érettségi vizsgán, mert a válság hatását nem tudta mérsékelni, az öngerjesztő folyamatot nem állította meg.

Négy lépésre van szükség, amelyek megállíthatják az öngerjesztő folyamatot.

1) Elsőként a munkahelyek megőrzése a feladat. Ezt egyértelműen a munkavállalói bérek támogatásával lehet hatékony elérni.”

 


 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 155 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. május 05. 14:54
Hogy Biszku elvtárs ezt nem érhette meg!!!
Orange79
2020. május 05. 12:57
Or(v)bán... gratulálok! A nevekkel való gúnyolódás már alsó tagozatban is ciki volt te alkoholista barom. Ez a kocsmai, proli stílus legfeljebb a hasonszőrű híveiteknél rezonál, komoly politikus ilyesmivel nem járatná le magát. Nem csoda, hogy a trágárság, az O1G-zés és a patkányozás lett az első számú politikai retorika mondanivaló nélkül. Erre jön még rá a gátlástalanság, a cinizmus és a szokásos megfutamodás a kellemetlen kérdések elől.
Vakfolt
2020. május 05. 11:36
"Négy lépésre van szükség" Valóban. 1. Nyisd fel az emésztő tetejét. 2. Csobbanj. 3. Csukd be magad után. 4. Kussolj.
gutyanj
2020. május 05. 11:13
Na ne vicceljen már Szekeres elvtárs!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!