Már a külügy is nyomja a Gyurcsány mantrát

2020. augusztus 16. 13:12

Menczer Tamást eddig nem tekintettem a papagájkommandó tagjának, ideje ezt felülvizsgálnom.

2020. augusztus 16. 13:12
Bánó András
Hírklikk

„Komolyan sokkolhatta a kormányt és a kormánypártokat az ellenzéki erők összefogásának bejelentése. Hiába szajkózták a Hír TV-n mindennap, hogy Gödtől Kispestig recseg-ropog az ellenzéki összefogás, egyre-másra csapnak össze egymással a különböző ellenzéki pártok, a háttérben úgy látszik, mégis a józanság kerekedett felül. Persze a tehetetlenség lendülete nehezen áll meg, újra és újra tudatosítani kell a Fidesz-hívőkben az ellenzéki tányércsörgést.

Szép példája ennek, hogy a belpolitikai kérdésektől eddig ódzkodó külügyi államtitkár is beállt a sorba. Menczer Tamás Facebook oldalán a következőt írta: »Azt olvasom, Gyurcsány Ferenc megígérte a momentumos Fekete-Győr Andrásnak, hogy többé nem akar kormányzati pozíciót.« Mint írja, »Fekete-Győr meg ezt lelkesen elhitte, szóval innentől lehet összefogni. De szép. A baloldal megújulása Gyurcsánnyal kezdődött, és ott végződött. Megint kiderült, hogy a baloldal nem a magyar emberekért politizál, hanem csak saját magáért. A hatalomért, pozíciókért mindenre hajlandóak« – írja a külügyi államtitkár.

Kutya legyek, ha értem. Az, hogy Gyurcsány egy másik ellenzéki párt elnökének megígérte, hogy nem akar kormányzati pozíciót , abból miért az következik, hogy  a baloldal nem a magyar emberekért politizál, és mindenre hajlandó a hatalomért?

Menczer Tamást eddig nem tekintettem a papagájkommandó tagjának.

Ideje lesz felülvizsgálnom eddigi véleményemet.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Feltuki és Gogylász
2020. augusztus 22. 14:36
Bánó András a legkártékonyabb újságírója az egész magyar nyelvterületnek! Kártékony! Kártékony! Kártékony!
syphax
2020. augusztus 19. 08:28
"..nyomja a Gyurcsány mantrát." NYOMJA? JÓL TESZI!
Vakfolt
2020. augusztus 17. 07:56
"Kutya legyek, ha értem. Az, hogy Gyurcsány egy másik ellenzéki párt elnökének megígérte, hogy nem akar kormányzati pozíciót , abból miért az következik, hogy a baloldal nem a magyar emberekért politizál, és mindenre hajlandó a hatalomért?" Teljesen logikus pedig, bánókám, még ennyi sem jön le a valóságból? Mekkora kretén vagy.. A bármit beígérés csak azért van, hogy megszerezzék a hatalmat, a vén komcsi összeborul azzal a párttal amelyik úgy indult, hogy gyurcsánnyal soha, na akkor kiért "politizálnak"? Az összeborulás persze nagyon mulatságosan van kivitelezve, gyurcsi közben a hátukba döfködi a kést, mint Gödön.
syphax
2020. augusztus 17. 07:25
".. a baloldal nem a magyar emberekért politizál, hanem csak saját magáért. A hatalomért, pozíciókért mindenre hajlandóak« – írja a külügyi államtitkár. Kutya legyek, ha értem. Az, hogy Gyurcsány egy másik ellenzéki párt elnökének megígérte, hogy nem akar kormányzati pozíciót , abból miért az következik, hogy a baloldal nem a magyar emberekért politizál, és mindenre hajlandó a hatalomért?" KUTYA LEGYEK HA IGAZ AZ. HOGY NEM ÉRTED! NAGYON IS ÉRTED TE APÓCA--BÁNÓKÁM B...MEG--CSAK ÚGY CSINÁLSZ ÚGY DUMÁLSZ MINTHA NEM ÉRTENÉD. MENCZER T. UGYANIS NEM AZÉRT ÉS NEM(!!!) ANNAKOKÁBÓL MONDOTTA VOLT, AMIT MONDOTT--hogy "..a baloldal nem a magyar emberekért politizál, .." satöbbi satöbbi--hanem attól függetlenűl. És persze a két ballibes fószer balatoni dumapartijától is függetlenűl: kvázi azon felül vagy azi KIVÜL! SZÓVAL ÉRTED TE EZT ÉS NAGYONIS ÉRTED, CSAK MEGJÁCCOD A FÉLHÜLYE BAZÁRI MAJMOT.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!