Havas: Leszerepeltünk, leköphetjük egymást

2020. szeptember 24. 06:46

Amikor Hornék megpróbálták kiirtani a nemzeti újságírást.

2020. szeptember 24. 06:46
Stefka István
Stefka István
Pesti Srácok.hu

„Az MSZP-SZDSZ 1994-es választási győzelme és házassága után az újdonsült kormányerő elsődleges célja az volt, hogy megrendszabályozza a nemzeti médiát; a második rögtön az 1996-os világkiállítás lemondása volt, ez volt az az EXPO, ami egybeesett volna honfoglalásunk 1100. évfordulójával. Ezután jöttek a nemzeti és stratégiai ágazatok áron aluli eladása a külföldieknek. A szocialisták és a szabaddemokraták első erődemonstrációjaként végrehajtották a médiában a szőnyegbombázást.
Állítólag – Murányi László információiból tudtam meg – Horn Gyula miniszterelnök hatalomra jutásuk első hetében a következő utasításokat adta közvetlen munkatársainak és az ott tartózkodó Horváth Ádámnak: Stefkát kirúgni, a Magyar Televízió Híradójának szerkesztőit, riportereit kisöpörni, aki marad, azokat el kell hallgattatni. A Panoráma főszerkesztőjét, Chrudinák Alajost »zavarjátok a sivatagba« és ezt a Betlen János nevezetű riportert — akinek apja, Betlen Oszkár a Szabad Nép hírhedt propagandistája volt – tegyétek meg a Híradó főszerkesztőjévé.

Tudjuk, a komcsik pártja kemény, az első napokban bizonyítottak is. A parlamentbe jutott hat pártot meg sem kérdezték a médiában történt változtatásról, nem egyeztettek velük. Ez a bosszúhadjárat végül is valósággá vált.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robur
2020. szeptember 24. 14:44
Már megint ti vagytok a nemzet, te komcsi fasz?
olajfa1
2020. szeptember 24. 10:51
Amit az ál-liberálbolsi fasiszták elkövetttek a magyar nép ellen az nem számít mert azt a "magyar nép érdekében követték el"... tehát az a "jófajta rossz"... "ilyen a paradoxon"... és az Elméleti cucializmus2...
1000bocs
2020. szeptember 24. 09:47
Az állítólag toleráns, nem gyűlölködő ballib oldaligazi arcát bárki öt perc megismerheti abból amit a sajtójuk művelt a választási győzelmeik után. Ilyen pitiáner, kicsinyesen gyűlölködő köcsögöket csak a baloldalon találni.
BőröndÖdön
2020. szeptember 24. 08:28
Jaj,Stefka et.,az agg, komcsi belügyi tudósító...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!