A hatos számú körzet

2020. október 10. 09:50

El tudja egyébként bárki képzelni, hogy mit művelnének a libernyákok, ha a konzervatív oldal olyan jelöltet támogatna, aki korábban judapestezett?

2020. október 10. 09:50
Villányi Károly
Magyar Nemzet

„El tudja egyébként bárki képzelni, hogy mit művelnének a libernyákok, ha a konzervatív oldal olyan jelöltet támogatna, aki korábban judapestezett, a tarcali wellness-szállodák külföldi zsidó vendégeivel kapcsolatban pedig tetűcsúzdásokat emlegetett? A The New York Times vélhetően a címoldalon foglalkozott volna az esettel. Már maga Gerald Knaus is aktivizálta volna magát, sorra látogatná a baráti médiumok stúdióit és ontaná magából a Twitter-posztokat. Szóval, nemzetközi botrány lenne itt a javából.

Bíró László azonban ilyen körülmények között, ilyen körülmények ellenére, akár még nyerhet is.

Ebben kizárólag Koncz Zsófia és hívei akadályozhatják meg. A konzervatív jelölt az elmúlt időszakban bejárta a választókerület 42 települését, nem törődve Bíró László kétes ügyeivel, klasszikus pozitív kampányt folytatott. Legfőbb célja, hogy befejezze a közlekedési balesetben elhunyt édesapja által megkezdett munkát. A politikai iszapbirkózás helyett már most arra készül, hogy a jövőre induló új uniós költségvetési ciklusban minél több fejlesztés és beruházás valósuljon meg Abaújban, Borsodban és Hegyalján.

A szerencsi körzet a konzervatív oldalnak nem könnyű terep. A helyzet azonban korántsem reménytelen. Egyszerűen csak el kell menni szavazni.

Ha pedig a polgári választók biztosra akarnak menni, akkor mindenki vigyen magával még egy embert.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. október 11. 10:25
Karcsi,egy illibernyák hulladék vagy.
szürkeSzarvas
2020. október 10. 19:05
A zsidaink az ágyuk alatti böröndhöz kapkodnának,és ENSZ csapatokért orditanának. Ez lenne. :)
Mich
2020. október 10. 17:52
"ha a konzervatív oldal olyan jelöltet támogatna, aki korábban judapestezett"... Akkor a libsibolsinácik örökre a "náci" jelzőt sütnék rá - most viszont rájuk sült ez, örökre!
Haham
2020. október 10. 14:31
Most legalább vannak olyanok a libernyák oldalon, akik bírálják Bíró jelölését. A jobber zsurnaliszták ilyet sohasem tennének a sajátjukkal. Pl. Szita Károly Kaposvár polgármestere korábban III/III-as volt, ráadásul a legaljából, mert ő önként jelentkezett, és nem zsarolással szervezték be. Akkor valahogy nem volt ennyire finnyás a kormánysajtó. Ez a kettős mérce valahogy soha sem tűnik fel nekik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!