Az új kormányzati gyűlöletkampány célpontja: egy mesekönyv

2020. október 10. 16:27

Ami arra tanítja a gyerekeket, hogy ne gyűlöljék az örökbefogadottakat, melegeket, szegényeket.

2020. október 10. 16:27
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Szóval az új kormányzati gyűlöletkampány célpontja: egy mesekönyv, ami arra tanítja a gyerekeket, hogy ne gyűlöljék az örökbefogadottakat, melegeket, szegényeket. Nem lepődtem meg: pont ezt az ostoba gyűlöködést várhatjuk a Fidesztől. Eddig is ezt kaptuk kormányzás helyett.

Na de, hogy pont az a Fidesz papoljon a gyerekek védelméről, amelyben az elmúlt fél évben Kaleta Gábor és Fohsz Tivadar személyében két pedofilt is találtak?!

Orbán Viktor előbb a saját bűnszövetkezetében tegyen rendet! Kérjenek elnézést a pedofideszesek miatt: a 19000 pedofil képpel lebukó fideszes nagykövetért, és a saját nevelt lányát zaklató fideszes alpolgármesterért!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. október 14. 16:11
mit szólnál! ha olyan mese könyvek jelennének meg! hogy milyen a hazaáruló? milyen a libernyák, no meg az ellenezék?
nyugalom
2020. október 11. 18:14
ez a meleg, leszbi banda ! Szüleitek mit szólnak? Ja, semmit, hiszen ezeknek nincs gyerekük, unokajuk! Ne is legyen!
nandu
2020. október 11. 17:37
Én csak azt ne mértem, hogy ezek a hiperérzékeny, minden sarokra safe space-ket követelő szakállas óvodások miért nem értik meg, hogy mások is szeretnének safe space-ket. Én konkrétan a gyerekemnek. Akit nem ötéves korában fogok megtanítani a láncfűrész helyes használatára meg autót vezetni. Eljön az ideje annak is, de neki és nekem is jogom van ahhoz, hogy MI mondjuk meg mikor, hogyan. Az elfogadásra, toleranciára meg köszönettel eddig is megfelelt a példaadás mint alapvető metódus.
Jason Bourne
2020. október 11. 15:59
Félreérted teljesen a helyzetet Bandikám. De elmagyarázom neked: nem a mesekönyv, hanem a szélsőséges liberalizmus, akik most a homokosokat tolják maguk előtt pajzsként, hogy beteg világfelforgató tervüket megvalósítság, na ők az ellenség. És mivel úgy kátszik nekik semmi sem szent, kezdem azt támogatn, hogy akkor ellenük is mindent szabad. De, személy szerint a homokosokat is sajnálom -mármint a normális, nem szélsőégesen liberális részüket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!