Nem küldött senki

2020. október 11. 13:58

Olyan lapot szeretnék csinálni, amelynél megkérdezik az érintettet is, amikor elkezdik Habonyt emlegetni vele kapcsolatban. Interjú.

2020. október 11. 13:58
Milkovics Pál
Válasz Online

Sikeres médiavállalkozó külföldön, de hazajön a nemlétező magyar sajtópiacra, a kormány kedvenc rabbijától átveszi a 168 Órát, de kirúgja a főszerkesztőt, mert közölt egy fotót az Orbán-családról…

Mondja ki, amire gondol!

Megbízást teljesít?

Kiét?

Mondjuk Habony Árpádét?

Válaszolok a kérdésre, de annyit áruljon el, hogy ezt miből gondolja?

Még Habony emberét, a Lokál volt vezetőjét is leigazolta a Pesti Hírlaphoz!

Tény, hogy a habonyozás innen indult velem kapcsolatban. A HVG-ben megjelent egy szerző nélküli cikk azzal, hogy Keresztesi Péter alapított egy céget, amelyben a mi email-címünket használta. Ebből máris levonták és címbe tették a következtetést, hogy „Habony Árpád osztja a lapokat a Pesti Hírlapnál”.

Tisztában volt vele, hogy Keresztesi mit csinált a Lokálban, nem?

Hogyne. Konkurenciám volt.

Mi a véleménye arról, amit az a lap művelt?

Nem szeretnék médiakritikusként debütálni. Nekem az a fontos, hogy amit létrehozok, az legyen jó, nem az, hogy másnak a teljesítményét értékeljem. Például: olyan lapot szeretnék csinálni, amelynél mondjuk megkérdezik az érintettet is, amikor elkezdik Habonyt emlegetni vele kapcsolatban. A HVG ezt nem tette meg. Elmondtam volna, hogy akkor már hónapok óta együtt dolgoztunk Keresztesivel és az egyik legjobb döntésem volt a konkurenciától szerződtetni egy vezetőt. Semmilyen leleplezendő titok nincsen. Azért kerestem meg Pétert, mert évtizedes tapasztalata van ingyenesen terjesztett lapok bevezetésében, működtetésében, a Pesti Hírlap pedig éppen az. Emellett pedig jó menedzser, higgadt vezető, és ezekben kiegészít engem. De mielőtt magyarázkodnék olyanért amiért nincs okom, mutassanak egyetlen cikket a Pesti Hírlapból vagy 168 Órából, amely nem volt korrekt, netán a kormány szekerét tolta!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mich
2020. október 11. 17:33
Minden libsinek, bolsinak és zsidónak meg kell küzdenie a libsi-bolsi-zsidó klikk elfogadásáért... Ezt már Schiffer is megtapasztalta - és bele is bukott... Vonának és Jákobnak viszont sikerült...
zolka50.50
2020. október 11. 16:52
StumpFika egyetlen célja, hogy Orbánt támadja. Ez nem újságíró, csak egy ócska Soros csicska.
Héja
2020. október 11. 16:09
Érdemesvoltelolvasni az egész interjút. Hemzseg az agreszív, vádaskodó kérdésektől. MIlkovics ehhez képest higgadtan reagált.
nemecsekerno_007
2020. október 11. 15:39
Akinek média kell, az vegyen magának.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!