Az új Index nem hogy nem rosszabb, egyenesen jobb

2020. november 10. 19:22

Feltűnő, hogy a csicskák sokkal, sokkal több új cikket írnak naponta.

2020. november 10. 19:22
Kecskés Márton
Facebook

„Hát én most nem leszek népszerű, szerencsémre ábszolúte nem itt a Facebookon keresem a népszerűséget.

Mikor pár napja hagyták el a »régi indexesek« az »őrületesen funky hangulatú« munkahelyüket, kiírtam, hogy a sebtében toborzott mamelukok által előállított motyó szerintem nemhogy nem rosszabb, hanem egyenesen jobb. Begyűjtöttem az obligát anyázásokat, és elhatároztam, hogy ha elég idő eltelt, megint értékölöm a helyzetet, persze csak úgy magamnak.

Nem lett Origo, abszolút nem. Teljesen normális, független hangú, informatív újságot csinálnak a nekem teljesen ismeretlen nevű csicska bérrabszolgák. Bénaságokat, röhejes leiterjakabokat jó hogy bőven felfedezek, de semmivel nem többet, sőt, megkockáztatnám, sokkal kevesebbet mint azelőtt. Az viszont feltűnő, hogy a csicskák sokkal, sokkal több új cikket írnak naponta, mint a száz fáradt funky azelőtt. Ha délután rákattintok a címlapra, határozottan más, mint délelőtt volt.

A Telexnek szívből drukkoltam, még egy kis pénzt is küldtem nekik, de az biztos, hogy nálam jóindulatúbb drukkerük kevés lehetett, pedig a szerzők egyenként inkább antipatikusak voltak, de az egész mégiscsak az index, a zászlóshajó, az izébizé, amit húsz éve olvasok, már az internettót is naponta.

Készültem előfizetni is, ha lenne valami elfogadható konstrukció. (Az, hogy havi háromezer legyen, mint egy nyomtatott napilap, nekem nem elfogadható, ehhez bácsi vagyok, havi háromezerért zörögni akarok a papírral, lecsoszogni a a postaládához, aztán ablakot pucolni vele. [Vö. a szovjetvicc, hogy akkor anyád törölje ki a seggét a rádióval].)

A Telex, fájdalom, egy nagy szar. Afféle kibővített 444, annak a friss bunkósága nélkül, lassú, unalmas, fogalmam sincs mit csinál az összedobott háromszázmillióból az állítólag 50+ alkalmazott. Minden harmadik mókus minden harmadik nap megoszt valamit az MTI-ből, esetleg így-úgy lefordít valamit valahonnan? De vajon mit csinálnak közben? Naponta rákattintok, naponta csalódom.

Kár.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2020. november 11. 10:54
Az új Index esetében a rezsim szempontjából nem az az érdekes, hogy miről ír, hanem, hogy miről nem.
EMM195
2020. november 11. 10:52
Szombathy Pál elfogadható mint indexes főszerkesztő. . Nem volt rossz Magyar Hírlapos főszerkesztőnek sem.
Rodolfo
2020. november 11. 10:26
Hogy ki ez a Kecske Marcel,azt nem tudom. De az latszik hogy valami facebook huszar o is,lajkvadasz trendi irasaval nagyon cool csavo! Es persze trendi szavakat is hasznal mint pl. "mameluk,motyo,es csicska". Egyebkent az index meg mindig ugy szar ahogy van. Talan nehany blog oldal ami olvashato,de tobbnyire bulvar. Nagyon divatos. :)
makám
2020. november 11. 07:33
ez csak a betetési időszak lehet. azán a választás közeledtével átmennek vérbibsibe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!