Hogy mi a véleményem az új Indexről?

2020. november 18. 18:20

Az Index beállt a sorba.

2020. november 18. 18:20
Dezső András
Dezső András
Facebook

„A múltkor kérdezte a Média1 podcastjében Szalay Dani, hogy mi a véleményem az új Indexről. Mondtam neki, hogy nincs róla véleményem, mert nem olvasom és amúgy sem lenne elegáns véleményt mondanom róla. Így is gondoltam.

Most viszont szembejött ez az »interjú« a Fb-n és önmagában ezt az »interjút« nem lehet szó nélkül hagyni, mert tökéletesen bemutatja, mivé lett az Index Szombathy Pál irányítása alatt. Ez az »interjú« a bizonyítéka annak, hogy az Index beállt a sorba, bárki bármit állít: ez egy kontextus nélkül, kizárólag a kormányzat álláspontját hangoztató anyag, amiben a miniszter mikrofonállványként használja az újságírót és az Index felületét. Nem az a probléma vele, hogy bemutatja a kormányzat álláspontját, hanem az, hogy egyáltalán nem mutatja be a kontextust, nem világít rá a nyilvánvaló kamura, mellébeszélésre, hazugságra, de úgy egyáltalán: semmire a miniszter propagandaszövegén kívül.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
iIonah
2020. november 19. 15:38
Minket nem érint ez a lipsi belharc.
Mátyás01
2020. november 19. 12:13
Az index nem állt be a sorba, ugyanazt nyomatja mint eddig. De szívesen elnézem a két csapat szardobálását.
villogókékfog
2020. november 19. 11:49
Figyelj Dezső, András, Askenáci (a megfelelő aláhúzandó)! Ebben a mondatban van minden, amit ti újságírásnak neveztek: "Nem az a probléma vele, hogy bemutatja a kormányzat álláspontját, hanem az, hogy egyáltalán nem mutatja be a kontextust, nem világít rá a nyilvánvaló kamura, mellébeszélésre, hazugságra, de úgy egyáltalán: semmire a miniszter propagandaszövegén kívül."
Krupp Skya
2020. november 19. 05:31
Mi a véleményem Dezső Andrásról? Kiáll a szarból a feje. Ja a sorból.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!