Marhára nem érdekelnek minket a baloldali média által kreált szabályok

2020. november 10. 18:54

A Kontra semmiképp sem egy híroldal és nem is elfogulatlan, ezt le is szögeztük rögtön az elején. Interjú.

2020. november 10. 18:54
Megadja Gábor
Megadja Gábor
Origo

Az amerikai elnökválasztás napján indult útjára a Kontra, amely kompromisszummentességet és vállaltan jobboldali irányvonalat ígér. Arról viszont kevesebbet tudnak az olvasók, hogy mi volt az útja a portálnak.

A Kontra ötlete már meglehetősen régi, nyilván ennek minden részlete nem tartozik a nyilvánosságra. Maga a Kontra létezett már az oldal megszületése előtt is, de többet nem kívánok első körben segíteni az őrkutyáknak. Végezzék el a munkájukat!Magának a honlapnak a tényleges megszületéséig meglehetősen göröngyös, megpróbáltatásokkal teli út vezetett – de azt hiszem, minden új születés nehéz műfaj. A kalandokról tudnánk mesélni Halkó Petrával, de ezek most már maradjanak a közösség exkluzív emlékei.

A mai, egyébként eléggé telített médiapiacon mennyire van létjogosultsága egy új internetes oldalnak? Miben tud újat kínálni a Kontra? Miért fognak az olvasók az oldalra kattintani?

Hogy van-e létjogosultsága, azt majd az olvasók eldöntik. A Kontra semmiképp sem egy híroldal és nem is elfogulatlan, ezt le is szögeztük rögtön az elején. A különbség a libernyák és balos felületekhez képest, hogy mi nyílt színen vállaljuk, hogy nem pusztán híreket közlünk, hanem kommentálunk. A balliberális média ugyanezt teszi amúgy, csak hazudik az olvasóknak, amikor tényeknek nevezi a véleményeket.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
C.Dömötör
2020. november 11. 10:32
Az oldalt tegnap este megnéztem, és jónak találtam. Az, hogy nem baloldaliaknak készül, az világos. Az egyetlen kritikai észrevétel: a Jeszenszky videónál ha a kettős kép van fent, a háttér ,,dekoráció" teljesen felesleges, megfájdítja a szemet, egy páratlan hülyeség, nézze az, akinek az ötlete volt. PS: Megadja Gábor! Az Isten szerelmére aktualizálja a fényképét itt a Mandineren, ez egy gyalázat. Azt mondják egy férfi ne legyen hiú, de úgy látom néha egy kevés hiúság nem ártana.
zenitaph
2020. november 11. 07:42
Annyira szükség van még egy kozpenzegeto izzadsagszagu neripari erőltetett gonzoskodásra mint egy falat kenyérre. Ez tényleg senkinek nem hiányzik Megadja bankszámláján kívül.
Armageddon
2020. november 11. 06:17
A f@szpajtások méltó párja lesz, ha az elindul újra. De addig is jó, egészséges gyűlölködést kívánok.
koronaszepe
2020. november 10. 21:55
"A kalandokról tudnánk mesélni Halkó Petrával..." https://coub.com/view/2e751k
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!