Másnap

2020. november 06. 09:34

Trump elnöksége alatt tanultuk meg, hogy léteznek az alternatív tények.

2020. november 06. 09:34
Makai József
168 Óra

„Újraszámlálás. Aztán ismét. Lapzártánk zaklatott pillanataiban jött a hír, hogy Donald Trump, a hivatalban lévő elnök stábja újraszámlálást követel Wisconsinban. Az állam tíz elektort ad, Joe Biden pedig húszezer szavazattal vezet – szakértők szerint nincs esély, hogy az újraszámlálás után Trump nyerjen. Szabálytalanságokat nem jeleztek, bár Trumpék persze csalást kiáltanak. Ott is. És mindenhol. Jöhetnek a perek, a fellebbezések, a bírósági (kétesélyes) döntések.

Merthogy az elnök szerint a demokraták azon mesterkednek, hogy eltüntessenek félmillió, Trumpra leadott szavazatot. Ez, úgy tűnik, jelenleg csak az elnök elméjében létezik, de Trump számára a valóság az, amit ő mond, a tények viszonylag ritkán zavarják, mert vagy mellőzi őket, vagy új, neki tetsző tényeket talál ki.

Elvégre Trump elnöksége alatt tanultuk meg, hogy léteznek az alternatív tények. Korábban hazugságokról tudtunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2020. november 06. 23:02
Idegen még neki a való-világ.
elfújta az ellenszél
2020. november 06. 15:49
Azt jósolták, Biden fogja nyerni a választást, legalább 10 százalékos előnnyel. Még jó hogy tudjuk, hogy ez nem alternativ valóság volt, hanem szintiszta igazság Ja, hogy mégse? Nincs itt semmi látnivaló, tessék kérem tovább menni!
barany
2020. november 06. 15:39
Szabálytalanságot nem jeleztek? Nem szabálytalanságot, hanem égbekiáltó csalásokat jeleztek, kedves elvtárs!
atila68
2020. november 06. 14:43
Ezek szerint korábban hazudtatok, most alternatív tényeket gyártotok. Be is érett szépen az eredménye, meg is nézhetitek mivé lesz a hetero keresztény fehér ember. #szánalmas
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!