Ha így futunk neki 2022-nek, nagy baj lesz

2020. december 02. 10:14

Külföldi titkosszolgálati akció ide vagy oda: ilyen magas labdát nem szabad adni az ellenségnek.

2020. december 02. 10:14
Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu

„Külföldi titkosszolgálati akció ide vagy oda: ilyen magas labdát nem szabad adni az ellenségnek. Ha a nemzeti oldal így fut neki 2022-nek, nagy baj lesz. Kéne egy szép nagy átvilágítás párton belül, s a két lábon járó aknákat – érdemeik elismerése mellett – legalább az első sorokból ki kéne vonni! Még egy Borkai- vagy Szájer-affér nem biztos, hogy lábon kihordható. (...)

Szájer József a Fidesz egyik alapító tagja, akit az elmúlt harminc évben megbízható, nagy munkabírású, okos és higgadt embernek ismert meg az ország. Politikai ellenfeleinek eddig kevés támadási felületet adott, most viszont egyszerre annyit, hogy az a politikai pályájának végét jelenti. Személyében egy masszív tartópillérét veszíti el a Fidesz. Érthető, hogy sok nemzeti érzelmű szavazó csalódott, dühös. Elsősorban Szájerre, aki nehéz helyzetbe hozta politikai közösségét – azt a közösséget, amelyért egyébként rengeteget és kiválóan dolgozott.

A csalódottak és a dühösek mellett vannak, akik a mentő(nek vélt) körülményeket sorolják. Persze, aki akarja (én nem javaslom), áltathatja magát ilyenekkel:

Már a botrány kirobbanása előtt lemondott. (Ez igaz, balliberóék ilyet sosem tesznek. Akkor sem, ha szemeket lövetnek ki, lebuknak Őszödön vagy a kamera előtt kokóznak.)

Bocsánatot kért mindenkitől. (Ez is igaz. A túloldal erre is képtelen. A konzervatívoknál a bűnt többnyire bocsánatkérés és bűnhődés szokta követni. Odaát még a szemkilövetésért vagy a kereszténygyalázó firkálmányért is kitüntetés jár.)

Behúzták a csőbe. (Simán lehet, hogy a német/belga/francia titkosszolgálat csapdát állított neki. Az összes titkosszolgálattal (is) puszipajtás Dezső András a HVG.hu-n azt pedzegette, hogy titkosszolgálati akcióra utal számos körülmény. Rendben. Ám aki nem jár illegális nudista rendezvényekre, szexpartikra, effélékre, azt nem lehet lépre csalni. Nem elég konzervatív családapának látszani, annak is kell lenni.)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 278 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
heracliofurnier
2020. december 02. 23:40
Még be húzták a csőbe :) Nem inkább ráhúzták a szőrös seggét a konzervatív buzinak? Ennyit a sok buzi fideszesről. Tudtam én, hogy buzik vagytok :)
Highlander07
2020. december 02. 17:51
Szánalmas ez az állandó titkosszolgálatizás! Tehát, az a lényeg a fidesz szimpatizánsoknak, hogy mindegy mit csinál szájer, csak ne derüljön ki??? Vagy hogy? Ha nem megy oda, nem bukuk le!!! Talán ott állt mögötte egy titkosszolgálatis, géppisztollyal, hogy márpedig ide akkor is bemész?! Megáll az ember esze! Ha nem megy oda, nincs ez! A legeslegnagyobb hibás orbán, mert otthagyta dolgozni ezt az embert, pedig tudta jól, hogy mi a szitu! Ott volt borkai esete, volt rá lehetősége, hogy kitakarítsa az ilyen elmeket a fideszből, de neki fontosabb volt az, hogy barátom meg ismerősöm, hát most rábszott, és meg is érdemli!!! Csak az a baj, hogy erre Magyarország is rábszhat majd 2022-ben!Ha ezek után sem képes rendet tenni a saját pártjában, akkor nem érdemes arra, hogy Magyarország miniszterelnöke legyen.
Berecskereki
2020. december 02. 17:37
Innen üzenem Pilhál Tamásnak, hogy engem nem befolyásol Szájer József szexuális tevékenysége az esetleges drogozása sem. A FIDESZ/KDNP kormány esetében is azt fogom figyelembe venni, hogy milyen gazdasági, társadalmi, családcentrikus kormányzást folytat. Amennyiben ez nemzetépítő, saját és családom sorsát, életét előbbre vivő, akkor rájuk fogok szavazni. Amennyiben a jövőben nem ezt teszi, akkor nem fogok elmenni szavazni, mert jelenleg az ellenzéki oldalon nem látok olyan politikai erőt, amelyik ennek a célnak a megvalósítója lenne.
Wotan
2020. december 02. 17:17
A titkosszolgálati szál egészen biztos. Lakossági bejelentés... na persze. Ebből le is lehet vonni kik is a mi nyugati barátaink valójában. Mindezek ellenére egy élvonalbeli politikus tudhat á hogy a sajtó vagy a titkosszolgálat biztos adatokat gyűjt róla. Sz J sajnos egy amatőr vagy egy naiv idióta volt. Rávetülhet az ügy az uniós tárgyalásokra 6-8% szavazó elvesztése de az erkölcsi kár a legnagyobb a keresztény konzervatív imige megrepedt. Még egy két ilyen botrány és pakolhat a Fidesz 22-ben.Ha OV nem csinál nagytakarítás akkor rámegy az ország 22-ben
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!