Amit az amerikai techcégek csinálnak, azt már nem lehet kommentár nélkül hagyni

2021. január 04. 14:41

Ez régen nem baloldaliság vagy jobboldaliság kérdése, itt már a globalisták csapnak össze a lokalistákkal. Interjú.

2021. január 04. 14:41
Pesty László
Pesty László
Ma7.sk

„Akkor csak egyet!

Oké, a kedvencem az volt, mikor a főgyártásvezetőmmel közölték, azért kapjuk a büntetést, mert »túl sokat költöttünk egy nap alatt!«. Ez tényleg elhangzott, bizonyítani tudom. Ezerrel tömjük a pénzt a zsebükbe és ezt kifogásolják. Elképesztő! Ez az egy sztori gyönyörűen bemutatja az őszi hajrá utolsó három hetét. Van egy olyan magyar sajtóorgánum, aminek az egész YT-csatornáját, több száz videóval együtt egy perc alatt lehúzták a netről. Miről beszélünk?!

Szavaidból azt veszem ki, hogy rendszerszintűnek érzed a dolgot!

Hát persze! Órákon keresztül beszélhetnénk erről, de világosan látszik, egy szisztematikus legyalulás zajlik. Szinte már kiböki az ember szemét, mennyire tendenciózus politikailag ez az egész. Csak olvassunk kicsit utána, az amerikai elnökválasztás előtt, már júniusban, miként kezdték el a közösségi oldalak cenzúrázását. Hol volt még akkor az igazi kampány?! Mióta irányítom ezt az aláírásgyűjtést, egyetlen politikai nyilatkozatot nem tettem. Nagyon odafigyelek arra, hogy elkerüljem a belpolitikai állásfoglalást, folyton hangsúlyozzuk, ez nem baloldali vagy jobboldali ügy. Nem politizálok, de azt, amit az amerikai techcégek csinálnak, azt már nem lehet kommentár nélkül hagyni. Ez régen nem baloldaliság vagy jobboldaliság kérdése, itt már a globalisták csapnak össze a lokalistákkal. Baszkföldön, Katalóniában igazi balosokkal működtünk együtt, trockistákkal, anarchistákkal, kommunistákkal, ők is a helyi kulturális, gazdasági, nemzeti értékek megőrzésére törekednek. Szerintem ez jól példázza, hogy a világpolitikában túlhaladtuk már a bal- és jobboldali ellentétet, globalisták és lokalisták feszülnek egymásnak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mustarharmas
2021. január 04. 19:39
Ez már nyíltan Orwell világa. És az idióták Magyarországra mutogatnak a véleménnyílvánítás szabadságának megsértése vonatkozásában....
Zsusztina
2021. január 04. 18:27
Majd ha vége a kampánynek, remélem, hogy Pesty többet is fog mondani a tapasztaltakról.
Zsusztina
2021. január 04. 18:26
És amikor kitiltanak valakit, vagy céget, vagy kezdeményezést, akkor legalább visszaadnak valamennyi pénzt, vagy azt rögtön meg is tartják, és elnevezik büntetési díjnak?
Szuverén maffiaállam
2021. január 04. 18:02
Ellensúlyozni kell sz illibernyák médiatúlsúlyt. Nektek ott az M1 meg a megyei lapok. Kommenteljetek oda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!