Az oltási rendszer mellett a digitális oktatás is összeomlott a kormány alkalmatlansága miatt

2021. március 09. 11:27

Megadta magát a digitális oktatáshoz használt és iskolák által előírt Kréta rendszer.

2021. március 09. 11:27
Arató Gergely
MTI-OS

„Hétfő délelőtt, az újabb iskolabezárások első napján csúfosan megadta magát a digitális oktatáshoz használt és iskolák által előírt Kréta rendszer. A Demokratikus Koalíció szerint elképesztő, hogy Orbánéknak még a digitális oktatásra sem sikerült felkészülni az elmúlt egy évben, pedig bőven lett volna rá lehetőség. A pánikkormány azonban képtelen volt kidolgozni egy jól  működő digitális oktatás részleteit, ugyanúgy, ahogyan egy éve csak a tanárok és szülők kitartásán, a gyerekek fegyelmezettségén múlik, hogy úgy-ahogy, döcögve, de még működik az oktatás. Mi, európai magyarok követeljük, hogy a kormány segítse és ne hátráltassa a tanárok és a családok munkáját, hogy átvészelhessék ezt a nehéz időszakot”.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2021. március 09. 18:58
a jóllakott kisztitkár!
Bokros Birka
2021. március 09. 18:35
Gergő azt hiszem a moslékzabáló koalíció omlott össze azért vagytok ilyen hangosak mostanában! Tudod Degenerált Kreténkém az ordít, akinek a háza ég!
Ninini
2021. március 09. 18:10
Tudom, a külsővel előjönni tré dolog, de... ennek a faszinak olyan lúzer feje van, hogy nagy összegben mernék fogadni, hogy csak emiatt kurva sokszor megverték a suliban.
123321
2021. március 09. 17:11
látom valakik megint megújultak a régi komcsikkal :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!