Húsz éve foglalkozom politikával, de sosem gondoltam volna, hogy ennyire szórakoztató lehet

2021. március 04. 11:18

És még egy év van a választásokig!

2021. március 04. 11:18
Velkovics Vilmos
Facebook

„Húsz éve foglalkozom politikával, de sosem gondoltam volna, hogy ennyire szórakoztató lehet! Az egyik füstgránátot robbant a parizerben. A másik gyűlöli a zeneiskolát, a zsidó tévét, a cigányzenekart. Drogfutároknak nevezi a taxisokat, harcot indít a bulinegyed ellen. A negyedik könyökkel taszitja hátra az öregeket, hogy beoltassa magát, közben pártja az oltások és az orvosok ellen hergel. A harmadik massziv bolsevik népbiróságot álmodik. A negyedik lebontaná a Paksi Atomerőművet. Az ötödik leinkasszózza az embereknek szánt bértámogatást. A hatodik egy szociológussal és egy trafikossal épittetné fel a Szentlélek teret. És még egy év van a választásokig!!!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2021. március 04. 14:00
Sajnos,ez a zsidógyökerű párttöredékeink "halálfutama"-minden állatságot kipróbálnak,mert a deep state gazda győzelmet vár. Feketepénz,facebook,"europaibiroság",Eubéli gáncsolás lesz 1000-lévén mindezek deep state ezközök. Emiatt nehéz az ut.
Nehidd El
2021. március 04. 12:54
Ha nem lennének mögöttük dollármilliárdos világmegváltó társadalommérnökök és multik, én is felhőtlenül tudnék szórakozni ezeken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!